Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wahania nastrojów kobiety

Polecane posty

Gość gość

Jak je przezwyciezyc i ogarnac? jednego dnia jest super ekstra dzwoni, pisze itd...drugiego beznadzieja d**a itd. jedyna opcja to chyba olewac;]

Gość Zuzanna Amelia æ
Nie przeskoczysz tego i nie ogarniesz. Najwyzej sam sie wykonczysz. Ale jesli tak lubisz to powodzenia.

Gość gość
nigdzie nie napisalem ze lubie ;]

Gość Kobietka-*
Ha! to mój facet, ma takie wahania nastrojów. To jest czasem nie do wytrzymania. Jednego dnia spotykamy się, idziemy na piwko, spacerek,potem on wraca do domku ja do swojego i smsujemy sobie:) a na drugi dzień on potrafi NIC nie pisać! z początku ja do niego pisałam po 6 sms ale teraz się chyba przyzwyczajam bo ..jak tak myślę to jego chyba dla niego normalne nie odzywać się cały dzień. Pozdrawiam.

Gość Najwyzej punktowana odpowiedz
Jak sie na to godzisz to tak masz :) Jezeli jest sie z kims to nie powinno sie na nim swoich wahan wyladowywac. Najlepszym lekarstwem na to sa tzw ciche dni. Nie odzywaj sie do niej przez 2 dni po takim wahaniu nastroju a zobaczysz efekty bardzo szybko. Przy czym musisz byc blisko niej a nie wybywac na cale dnie z domu - by poczula twoja bliskosc, a kazda probe zagadania zbywaj cisza. Po 2 dniach sama pojdzie po rozum do glowy i nie bedzie wiecej wyladowywania sie na tobie

Gość gość
pewnie siedzi na jakimś forum i tak jej doradzili, żeby niedostępną czasem udawać;)

Gość gość
hehe "kafeteria changed my life"

Gość gość
Jest takie kilka dni przed okresem (PMS) które to wyjaśniają. Jeśli trwa to cały miesiąc - to zwykła niedojrzałość emocjonalna. Śledź jej cykl.

Gość gość
wlasnie powaznie biore pod uwage PMS. Musze zwrocic na to uwage.