Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaciel mój ogon ma...

Czy Wasze dzieci oglądają Przyjaciół z kieszonkowa? Mam problem z tą bajką...

Polecane posty

Moja 4 letnia córka obejrzała ostatnio kilka odcinków tej bajki. I teraz chodzi i pyta jak to się stało,że księżniczka Ami zgubiła się w mieście? A ja nie mam pojęcia o co chodzi :( Przez cały lipiec nie mam neta z kablówki,bo mają jakieś prace konserwacyjne,a z telefonu nie mam możliwości ściągnąć pierwszych odcinków. Czy Wasze dzieci oglądają tą bajkę i wiecie może co się stało? Bo mała mnie zamęczy!

Gość gość
powiedz jej, że nie wiesz bo nie oglądałaś i tyle. przecież to duża dziewczynka.

Tak duża,sprytna i dociekliwa... Pytała dzieci na placu zabaw, ale dzieci oglądają jakieś bajki na mini mini i tej bajki nie znają. Jak powiedziałam,że nie wiem,to powiedziała żebym kogoś spytała... Więc pytam.

Gość gość
to powiedz, że nie wiesz, i że jak będzie okazja to obejrzycie. nie widzę problemu :)

Gość gość
na yT masz te odcinki

Gość gość
Moja córka 4 latka również lubi tą bajkę i ogląda z tym że tylko na dvd. Powiedz córce że nie wszystkie dzieci tą bajkę oglądają i że musi czekać aż będzie możliwość obejrzeć w tv

Gość gość
aaa neta nie masz...ok sorry, ale z telefonu mozesz oglądać, nie musisz sciągać

Gość gość
Moja 4 letnia córka obejrzała ostatnio kilka odcinków tej bajki. I teraz chodzi i pyta jak to się stało,że księżniczka Ami zgubiła się w mieście? A ja nie mam pojęcia o co chodzi Czyli oglądała odcinki z zaginięciem tej księżniczki ,to jaka ona sprytna jak nie wie co oglądała , no chyba że nie oglądała to też zbytnio bystra nie jest skoro nie chcesz jej powiedzieć że nie macie teraz tego programu ,bo obawiasz się że dziecko nie skuma .

Gość gość
zagubiła się bo nie była sprytna .

Youtube mi się w telefonie nie odpali. Ale znalazłam opis na wikipedii i zadzwoniłam do koleżanki,aby mi sprawdziła. I już wiem :) Bo wikipedia mi się też nie otwiera-mój telefon twierdzi,że ta strona korzysta z technologii ery kosmicznej :D Ktoś miał poczucie humoru... Córka oglądała teraz kilka odcinków,w których tej księżniczki szukają. Zaginęła w poprzednich,których nie oglądała. I z każdym kolejnym obejrzanym odcinkiem mnie zadręcza,bo nie wyjaśniają dlaczego jest w tym mieście. A bajka leci na puls2-tv naziemna, więc codziennie córka mnie pyta jak do tego doszło. Ale teraz już wiem co powiedzieć :)

Gość gość
mam 12 lat i wiem co się wtedy stało. 1.księżniczka ami zaczeła ceremonie przejścia. 2.siostra ami wraz z dwoma psami wephneli księżniczke do magicznej fontanny. 3.klejnot przyjaźni się połamał na dwie części.