Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY JAK JEZDZICIE Z FACETEM NA WAKACJE ALBO DO RESTAURACJI TO PLACICIE ZA SIEBIE

Polecane posty

Gość gość

>???? bo ja niestety za kazdym razem place za siebie..a on za siebie.. on zarabia 8 tysiecy za granicą miesiecznie ale buduje teraz dom i twierdzi ze musi oszczędzać...i ostatnio bylismy na wycieczce i on placil za siebie a ja za siebie za wejscie do jaskini itd wy tez tak macie? ja zarabiam marne 1200 zl jako nauczycielka poczatkujaca ale mam honor i place za siebie bo on mi nawet nie proponuje ze za mnie zaplaci ale na piwo ktore pije codziennie nie zaluje sobie kasy ...

Gość gość
KIEDYS NAWET wzial z nami na wypad do baru dzieci swojej siostrzyczki i oczywiscie ja zaplacilam za nie i za niego bo mowil ze nie ma drobnych itd..:( czasem to sie zastanawiam czy to nie dziwne...

Gość gość
co za dziada masz u mnie matka też płaci na wakacjach ale kasą ojca

Gość ALE JAKIE TO WYKSZTALCENIE
no ico z tego...kazdy niech placi za siebie. skoro ma wydatki bo sie buduje to chyba go zrozum.

Gość gość
buduje dom dla siebie czy wasz wspolny?

Gość gość
Moj ma 21 lat, nie zarabia kokosów a zawsze placi za mnie a wychodzimy parę razy w tyg i na smakolyki tez wydaje kase bo widujemy się codziennie

Gość gość K.
O matko droga, pogon dziada, nie wart jest 5 minut. Nigdy za nic nie zapłaciłam sama, mimo, że chciała, to zawsze moi mężczyźni odmawiali, wręcz byli oburzeni i nie mogli tego pojąć. Za wyjazdy, kolacje, obiadki, czy zakupy. On Cię nie szanuje, będzie tylko gorzej. To face, nie mężczyzna, bez honoru i klasy.

Gość dziekuje wam kochani
TEZ TAK MYSLE..

Gość gość
Jak mój zaprasza to on płaci, ja ja zapraszam to ja płacę, jak jest to wspólna inicjatywa to wspólnie płacimy.

Gość gość
ale dziad :( zostaw go póki czas :/ on się nie zmieni...

Gość gość
kochana zostaw tego dziada ... sorry ale to dziad bez honoru niedługo zażąda abyś ty go żywiła za swoje marne 1200 zł i utrzymywała .. masakraaaaa jeśli nie stać go na to żeby postawił kobiecie obiad, a sam chla piwsko co dzień to niech się zastanowi trochę nad sobą i poszuka innej idiotki ..