Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewewasea1234567

jak się ubrac na randkę w upał jak mam cellulit ???

Polecane posty

Gość ewewasea1234567

Za kilka dni jade do mojego faceta, chce mi pokazac swoje okolice, jakieś zamki, lasy, spacery :o ale nie wiem jak się ubrać :(( mam okropny cellulit i odpadają jakieś szorty a w sumie w nich byłoby najwygodniej :( no więc jak nie szorty to co ?? Mam długą spódnice i ewentualnie mogłabym ją założy ale z drugiej strony to chyba będzie niewygodne na spacery po lasach i zamkach :o w dzinsach nie chce jechac bo sie ugotuje, ma być 30 stopni :o no sukienki tez odpadają bo nie mam żadnej która by mi zakrywała ten okropny cellulit :/ w co się ubrać ???

Gość bernank
własny i naturalny zarost zakryje każdy cellulit i komarzyce nie będą gryzły

Gość gość
Współczuje , nie wyobrażam sobie lata bez krótkich szortow

Gość ewewasea1234567
no super rady :o

Gość gość
ale w lesie w szortach? to tez bezsens, sukienka tak samo. materialowych spodni nie masz,?

Gość ewewasea1234567
mam jedną pare materiałowych ale ja za często w nich chodze i nie chce też do niego w nich jechać :o wostateczności pewnie je ubiorę ale nie lubię ich bardzo. Szorty byłyby najlepsze :(( czy da się wtydizen pozbyć cellulitu >?? :o

Gość gość
a jakieś spodnie bojówki? podwiniesz do kolan w razie potrzeby, albo leginnsy 3/4?

Gość bernank
czy uważasz, że facet będzie za pomocą lupy Ciebie oglądał i zaznaczy czarnym pisakiem, gdzie masz ten cellulit ? wskakuj w kieckę przed kolano i nie marudź !

Gość gość
czy da się wtydizen pozbyć cellulitu >?? hehe dobre! a w ogóle się da go pozbyć? Też mam cellulit, glównie na pupie, także w szortach chodzę, ale jak się wstydzisz, to może jakieś rybaczki, ew. długie spodnie z przewiewnego materiału

Gość gość
a ile masz lat?

Gość gość
W łóżku też będziesz z nim w spodniach spała? Po co Ci taki facet przy który wstydzisz się własnego ciała? Idiotka.

Gość ewewasea1234567
waze 55 kg przy 172 ale mam ten pieprzony cellulit pewnie przez tabletki anty :o wyglada to okronie i lupy nie potrzeba w ogóle :/ chciałam w sukience ale wszystkie za krótkie :/ ech zostane przy tych długich spodniach z materiału bleee

Gość gość
no to je zaloz, co sie przejmujesz, baw sie dobrze

Gość gość
spodnie z lnu

Gość ewewasea1234567
ale nie jego się wstydzę tylko ludzi którzy będą patrzec na te moje uda !!:o wczoraj słyszałam jak dwóch facetów skomentowało jedną dziewczyną w spódnicy dlatego że miałam cellulit, nie mam ochoty żeby mnie tak komentowali :o mam 26 lat

Gość bernank
w portkach na randkę ? weź przestań !

Gość gość
każda ma teraz cellulit także wyluzuj bylebyś nie przesadzała ze strojem i makijażem ot co!

Gość gość
do lasu w sukience? weź przestań, może ma jeszcze szpilki włożyć...

Gość gość
bernank cwoku, ida pozwiedzac okolice, po lasach i zamkach wiec nie myslisz, ze zalozy szpilki i mini :o bierz te dlugie spodnie, a jakis rybaczek nie masz?

Gość bernank
masz cały tydzień aby ładnie nogi opalić i to jest polecenie partyjne ! a kompleksy wrzuć do kibelka i niech popłyną razem z moczem

Przecież są dłuższe spódnice pokazujące tylko łydki, albo spodenki sięgające aż do kolan. Przez neta łatwo znajdziesz. Możesz też długą spódnicę założyć, według mnie będzie wygodna na spacer. Ja w takich chodzę i po pierwsze komarzyska nie gryzą a po drugie nie jest gorąco (jest przewiew od dołu).

Gość fghsrt
zaloz leginsy i tunike :)

Gość ewewasea1234567
ale nie będe z nim po górach chodzic tylko po jakiś jego okolicach, moze przejdziemy przez las ale żeby po nim chodzić to chyba nie. Nie mam żadnych rybaczek i nie lubie tych spodni.

Gość gość
nie, nie każda ma cellulit. Niektóre kobiety wiedza co to np jazda na rowerze lub rolkach lub aerobik.

Gość ewewasea1234567
no i to nie jest jakaś nasza pierwsza randa bo znamy się 3 miesiące ale chce fajnie wyglądać.

Gość ewewasea1234567
od marca jezdze prawie co dzien na rowerze ! i nic mi to nie daje jaki miałam taki mam cellulit !!

A jakichś spodni do kolan (jeansowych czy jakichkolwiek) nie masz? Tak będzie Ci chyba najwygodniej. No i na łydkach chyba cellulitu nie masz :P

Gość ewewasea1234567
takich do kolan nie mam bo nie lubie takich spodni :/ gdyby nie było słońca to bym pojechała w szortach ale jak tylko zaświeci słońce to moje uda zamieniają sie w okropny cellulit :o

Gość gość
ewe coś tak 3 miesiace? jap ierdole no to faktycznie z Ciebie sportsmenka prawie!!! Moze na olimpiade pojedziesz? Ja jeszcze na rowerze od kilku lat. Cellulitu ani grama. # miesiace to ty se mozesz w d*pe wsadzc. Zwlasza ze pewnie jezdzisz w miescie od swiateł do swiatel.

Przecież jest mnóstwo rzeczy, które możesz ubrać! Chociażby spódnicę do kolan. Weź, kobieto się ogarnij, nie tylko krótkie spodenki istnieją. Są też sukienki na ramiączkach z długim dołem albo kończące się przed kolano - idealne na upał.