Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabi-1986

WROCŁAW - dobry ginekolog ??

Polecane posty

Gość gabi-1986

Witam, czy ktoś zna dobrego i taniego ginekologa we Wrocławiu ?? Bardzo zależy mi na opiniach. Z góry dziękuję. Pozdrawiam

Gość gość
DR. ŻOŁNIERCZYK - swietny fachowiec

moze nie w samym Wroclawiu ale jezeli mowi Ci cos nazwa Sw. Katarzyna taka mala wiocha za ksiezem malym , dalej radwanice , Siechnice i tam tez jest Sw Katarzyna . Niedaleko , jakies pol godz autobusem podmiejskim spod Galerii . Tam przyjmuje bardzo dobry Ginekolog nazywa sie Marek Otreba . Przez 3 lata nie moglam zajsc w ciaze , dopiero on mnie wyleczyl ...zaszlam w ciaze jednak poronilam , ale zaszlam :) Facet jest starszy ale zna sie na fachu i naprawde bardzo dobrze traktuje swoje pacjentki :) Jest strasznie bezposredni i wyluzowany co nie wszystkim kobietom sie podoba ale jak dla mnie naprawde swietny facet i wspanialy ginekolog . Traktuje swoja prace jak przyjemnosc , nie siedzi w gabinecie tylko po to zeby jak to sie mowi odpierniczyc swoje i isc do domu :) Co prawda ma dosyc czesto duze opoznienia jesli chodzi o przyjmowanie bo nie raz nawet i 1,5 godz ale to dlatego ze jest staranny , sumienny i zawsze wszystko probuje Ci wytlumaczyc , wiec uwazam ze warto czekac :)

Gość gość
do jakiej porady potrzebny ci lekarz

ja teraz chodze do doktora pawełczyka, jeszcze nie mam opinii na jego temat;) przed ciążą i w jej yrakcie chodziłam do dokrota barcikowskiego do corfamedu. miałam nawracające infekcje pochwy i nadżerkę, których żaden lekarz nie potrafił mi wyleczyć. dr barcikowski wziąl się za to ostro, raz w miesiącu mialam wizyte na ktorej miałam pobierana cytologię, po 3 seriach zrobił mi wymaz i okazałos ię ze mam paskudna bakterie. wyleczył mi to dziadostwo, potem wymroził nadzerkę, kiedy okazało się ze nie złapał całej, robil kolejny zabieg w ramach "reklamacji" za darmo. potem prowadził mi icążę, ale kobieta w ciąży w corfamedzie to chodliwy temat, ciągna kasę z pacjentek ile wlezie, i kiedy poszłam zeby wypisał mi kontynuację zwolnienia pod koniec ciaży, to kazał mi się umówić na odrębną, płatną wizytę. olałam go i poszłam do internisty. więcej się w corfamedzie nie pojawiłam. ale fachowcem, moim zdaniem jest bardzo dobrym!!

dzięki za odpowiedzi. Potrzebuję dobrego ginekologa ponieważ chcę zajść w ciążę a niestety nie umiem. Do tego mam naczyniaka tętniczo-żylnego na pniu mózgu i potrzebny mi ginekolog, który naprawdę zna się na rzeczy.