Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pracując w służbie np. Policji...

Polecane posty

Gość gość

nie można np. na woodstocku po pracy zajarać blanta? :classic_cool: pytam z ciekawości jak to jest z policjantami :o

Gość gość
up i chcielibyście pracować w policji?

Gość gość
nie, bo policjant to nie praca od-do... pomimo tego, ze konczysz, powiedzmy o 16tej sluzbe, jestes na niej caly czas, i twoim obowiazkiem jest zareagowac na lamanie prawa na wakacjach, po godzinach itp....

Gość gość
chcialabym, w drogowce... kazdego pyskatego gnojka, ktory za szybko by jechal z idiotyczna wymowka trzymalabym godzinami, przeszukujac mu wszystko co sie da i przyczepiajac sie do wszystkiego :P

Gość Eva Braun;*
W pracy tez mozna, czas przyjemniej leci, chociaz z uwagi na charakter sluzby pewnie preferowana jest feta. Pies naprawde musialby sie postarac zeby powineli go za narkotyki. http://www.youtube.com/watch?v=wsTGSDTrqXU

Gość gość
Ja jakos po sluzbie moge robic co chce. Mam ochote na grilla? Prosze bardzo, do tego piwko czy wódeczka, blanta tez nikt nie zabroni, po słuzbie w koncu jestem...

Gość gość
czyli będąć na wakacjach to trzeba być konfidentem i zareagować na to jak kolega maryche pali? :classic_cool: a jak nie zareaguje to co?

Gość gość
co to znaczy: po sluzbie? jak jestes na urlopie i jestes swiadkiem przestepstwa, nie zareagujesz? bo ciebie to nie tyczy gdyz odpoczywasz???

Gość gość
bardzo dobrze jestem za tym aby wysoko karać przestępstwa drogowe tzn łamanie prawa drogowego !!!!!!!!!! też kiedyś chciałam pracować w policji ale zmieniłam palny i pracuje w innym zawodzie :) i nie łamię przepisów drogowych ..

Gość gość
a co oznacza panie niby policjancie słowo blant ???????? piszesz że balnt nikt ci nie zabroni po służbie ??????

Gość gość
up

Gość gość
podnosze