Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci lubia patrzeć na zabawiające się z sobą kobiety?

Polecane posty

Gość gość

j.w

Gość gość
zapewne tak bo to zboki j****e chore psychole dla mnie obrzydliwe

Gość Rec1
Oczywiście że tak! Nie ma przyjemniejszego widoku!:-)

Gość gość
Zalezy ktorzy, sa tacy stricte homo. Jako facet 100% hetero oczywiscie uwielbiam widok dwoch calujacych sie(i nie tylko :-) ) kobiet...

Gość Marcin84wwaa
tylko popatrzeć? to nie dla mnie

Gość Toster1
Ano, lubią.

Gość micz bjukanan
pewnie że tak nawet czasem filmy oglądają jak dwi panie się całują

Gość Gorszyciel
A kobiety to nie zboki. Jedna dziewczyna bezrobotna z nałogami chciała ode mnie kasę na swoje używki pożyczyć (papierosy, piwo, marycha). Nie chciałem jej dać bo już mi była inne winna. więc jej powiedziałem. Tak mi nie oddasz więc mogę ci dać, ale w zamian chcę żebyś masturbowała się na moich oczach masarzerem rozebrana do naga. Dziewczyna wieku 19 lat zrobiła to, a ja jej za to dałem 40 zł, bo tyle chciała. I kto tu jest zboczony żeby wibrować sobie łechtaczkę za 40 zł na oczach kolegi. W sumie było przyjemne oglądać jej orgazm, jak jej nogi podskakiwały i miała przy tym taki wyraz twarzy pełen ekstazy ledwie powstrzymywała wydawanie dźwięków.

Gość gość
Luuubia :-)

Gość Kris22
Gorszyciel , fantazjujesz chłopie.

Lubię ogólnie patrzeć na kobiety, bo są piękne :) A te mniej piękne, okazują się bystre i gdyby nie strzelały fochów, byłyby idealne i za każdym razem godne podziwu. :) Patrzeć jak sobie strzelają z paltza, to już przesada :O Trąci podglądactwem i nagabywaniem, nie wiem jak z tego można czerpać korzyści. :O Zresztą podejrzewam że temat założył, będący na integracyjnych koloniach z młodzieżą wiejską (bez obrazy ludzie ze wsi i wiosek :) 🖐️ zapomnianych przez Boga, ale lecę po stereotypach i stan wszego wzburzenia mało mnie mnie teraz interesuje), bo czas wyprostować tego zoranego odciskami na dłoni od masturbacji łosia ;)

Ciekawy jestem jak reagują faceci, kiedy przez przypadek, bo nie sądzę by specjalnie grzebali w damskiej torebce, czy przeszukiwali damską bieliźniarkę w poszukiwaniu takich artefaktów, jakim może być sztuczny penis. :D ... Kobiety to ukrywają, czy wręcz przeciwnie...

Gość Gorszyciel
Do Kris22 To nie fantazja tylko fakt, tak jest z niektórymi kobietami które mają nałogi a nie mają kasy. Nie wiem dlaczego powątpiewasz, pewnie za bardzo idealizujesz kobiety.