Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy

Polecane posty

Gość gość

Co konkretnie kupic do umeblowanego na cacy nowego mieszkania chodzi mi o srodkk czystosci i sprzet czyszczacy pojemniki itd. Bo ja juz sama nie wiem

Gość gość
Interesuja mnie tylko powazne odpowiedzi

Gość gość
Jest tu ktos ?

Gość gość
wiadro szczotka i szmata

Gość gość
płyn do wc, plyn do mycia podłóg, mop najlepiej w komplecie z wiaderkiem, miotła+szufelka,kosz na smieci+worki, płyn do szyb, kostka z zawieszką do wc, odswiezacz powietrza, mleczko np cif do czyszczenia, szczotka do czyszczenia wc, oczywiscie jakies gąbki, ściereczki itd, rękawiczki lateksowe-wiadomo goła rękąraczej niefajnie czyscic wc, wiadomo ze płyn do naczyń także, proszek do prania+płyn zmiękczajacy,

Gość gość
Plyn do naczyn spray do kuchni plyn uniwersalny spray do lazienki odkamkeniacz do okien kostka wc mop scierki mop wiadra kosze srodki do prania do kibli do mebli wybielacz mleczkomnp cif proszek do szorowania odkurzacz miotla wory

Gość lollol
Kup wszystko co uwazasz za sluszne

Gość ndbdudidjenebrydu
Tak jak mowi lollol

Gość gość
Witam!! Widzę, że niektórzy tu się znają na rzeczy więc zdecydowałam się zapytać czy którakolwiek z Was stosowała gdziekolwiek i jakkolwiek środki marki DOLPHIN?? Znalazłam ich stronkę i nie wiem czy są to środki które można używać w małym mieszkanku (2 pokoje z kuchnią). Proszę o pomoc!! (kopiować cały adres): http://www.panoramainternetowa.pl/Dolphin-Sp-z-o-o-Myslowice-chemia-samochodowa-przemyslowa,f1809.html?akcja2=napisz