Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylka22

mineło mu?

Polecane posty

Gość sylka22

witam! Z moim obecnym chłopakaiem znam sie przeszło rok..mijalismy sie w mojej pracy czasem zamienilismy kilka zdan, od 2miesiecy jestesmy razem.. wczesniej ja bym w innym zwiazku gdzie chłopak mnie zostawil. obecny gdy sie o tym dowiedzial starał sie mnie wesprzec, zaczal czesciej pisać do mnie na portalu spolecznosciowym (bo nie mielismy do siebie numerow.). staral sie miec czesty kontakt poprosil o nr..podałam az wkoncu odwazyl sie i zaprosił mnie na kawe.. spotkalismy sie rozmawalismy.. zaczal sie starac bardziej.. pisal ładne smsy..dzwonil.. spotkania przebiegały w bardzo milej atmosferze.. kino.. spacery... razem ze znajomymi pojechalismy na impreze.. w czasie drog powrotnej.. pocałowalismy sie..potem słodził mi bardziej.. wypisywal ciagle.. dzwonił itp..z biegiem czasu i ja sie przekonałam i rowniez okazywałam mu jak mi na nim zalezy, wyznał mi ze od dawna sie we mnie podkochiwał tylko byalm zajeta... A od 3 tygodni.. jakos sie zepsuło..stał sie obojetny.. zero czulego słowa.. typu skerbek, misia, kicia itp.. a wczesniej bylo to czesto nawet bardzo czesto.. co mogło sie stac? dodam ze bardzo duzo pracuje..ufam mu ale martwi mnie jego zachowanie:( ostatnio z nim rozmawiałam o tym stwierdzil ze chcial zobaczyc jak mi na nim zalezy.. ze sie poprawi.. i ze wkurza go praca w delegacjach... nie wiem juz co robic.. gdy zaczynam wydusic choc troche czułości to gasi mnie bym nie wymyslała:( przeszło mu.? hmm zauroczenie?

Gość sylka22
dodam ze rozniez mowił ze mnie kocha.. czego od 3 tyg juz nie powiedzial ani nie napisał.. :( co zrobic? jak mu dac to zrozumienia ze mnie ta obojetnosc i chłod boli????

Gość gość
znalazł inną :P

Gość sylka22
watpie..