Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo_Zawiedziona_żona

Miesiac po ślubie dostałam po twarzy

Polecane posty

Dlatego, ze moj mąż przesiadywal pod sklepem z kumplami i pil piwo zamiast posiedziec w domu ze mna i z synem. Probowalam go tego oduczyc i jezdzilam po niego, tlumaczylam i robilam awantury na przemian gdy jedno nie zadzialalo. Przyjechal na miesieczny urlop i chcialam by pobyl troche z nami bo pracuje za granica i caly czas rozlaka. Przyjechal wypity (bylam po niego) i awantura ze mu robie wstyd przy kolegach. Ze mam czekac az wroci. Nie wytrzymalam i zaczelam mowic wszystko co mnie boli, wtedy zaczela sie awantura. Od slowa do slowa i on do mnie "ty szmato j****a", tego juz nie wytrzymalam i uderzylam go to mi oddal. Wkurzylam sie i znow go uderzylam i dostalam wtedy tak ze upadlam, mroczki przed oczami i mam slady. Ja glupia przeprosilam a ten wzial kuzyna i pojechal dalej chlac. Rano bylo ze mam sie wyprowadzac i koniec z nami, rozwod. Poplakalam sie i wyszlam. Po kilku godzinach gdy zobaczyl moja spuchnieta twarz i zadrapania przyszedl i przeprosil, powiedzial ze wiecej tego nie zrobi i plakal. Fakt ze byl wypity ale boje sie ze jak dostalam raz to beda kolejne:( obiecal ze nie bedzie juz pil i przesiadywal z kumplami. Co mam o tym myslec?

Gość gość
widziały gały co brały przykre ale takie jest zycie

Gość gość
takie rzeczy załatwia sie w domu a nie pod sklepem przy ludziach, no i tylko głupia baba prowokuje pijanego

Gość gość
docieracie się, może nie będzie tak źle.

Gość znaffffca
Jak wyżej, poza tym dlaczego podnosisz rękę na męża? Argumentów zabrakło? Myślałaś, że ci nie odda? :D

Gość gość
popis przed kolegami,trochę podejścia kobieto!!teraz patrz i obserwuj,coś tam wypije-ok,ale jak przesadzi to juz tak zostanie

Gość gość
trzeba bylo zrobic obdukcje, nastepnym razem ( bo nietety podejrzewam, ze bezie) zrób

Kilka razy prosilam grzecznie wiec nie robilam mu wstydu. Ostatni raz zrobilam awanture bo nerwy mi puscily

Gość gość
w tej opowieści zgubiłas wątek syna :P

Gość Piotr 24
"docieracie się " ??? p******y jesteś kolego/żanko.... od kiedy bicie kobiety to jest docieranie się małżeństwa....

Gość ndbdudidjenebrydu
Zostaw go w cholerę

Nasz syn ma 3 miesiace i ciezko mi z nim samej dac rade to moje pierwsze dziecko do tego ma kolki. Przepraszam ale szmata nie jestem i nie pozwole, nikt nie bedzie tak na mnie mowil tym bardziej maz

Gość smerf7
O tam lekko poglaskal a wy juz afere robici.Nie pierwszy oi nie ostatni.Radze sie przyzwyczajac.

Gość gość
Zycie. Nie pierwsza i nie ostatnia