Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdłowana żona

mam juz kurde serdecznie dosc tej posranej sytuzcji

Polecane posty

Gość zdłowana żona

chajtnełam sie z nim bo miał dom, kase , auto. a tu teaz okropna tesciowa, p******a rodzinka i w dodatku nie ma wzwodu k***a miało byc tak pieknie a tu ciagle do d**y. mamy warunki zeby miec dzieci a on kurna nie moze świat jest pogiety do potegi

Gość zdłowana żona
mam zaproszenie wyjechac za granice hmm tylko czy warto

Gość zdłowana żona
cala ta sytuacja z dzieciakiem mnie wnerwia bo wszyscy mnie dopytuja kiedy bedzie a tu kurna nic. mam ochote wykrzycec mu to prosto w twarz

Gość luksusowa
niech idzie do lekarza w jakim jestescie wieku?

Gość gość
no kochana jak sie bierze starego dziada przy kasie trza sie liczyć z porażkami :D

Gość hhhrty
impotent

Gość Rambo DŻET
To teraz fajnie ze trafiłas w zyciu na kogos :) Tesciowa :) Propounje zeby ten gosciu twoj do rzniecia zaprosił mame czyli twoja tesciowa:) Widocznie macie problemy z rznieciem:( mama bedzie wam doradzała w trakcie:) Tylko nie w d upe a c*pke:) Pozdrawioam:D

Gość Toster1
Troll, czy idiotyzm - oto jest pytanie!

Gość gość
Rambo DŻET 2 minuty temu nie umiała zrobić łapki. Teraz będzie was nią katować na tym temacie choć słabo jej to wychodzi. :D Wasz kochany gość. ❤️

Gość zdłowana żona
on ma 35 lat a ja 28 czyli nie jestesmy tacy strzy helołłłłł zazdrocicie i tyle a ze jest jak jest widocznie wszystkiego miec nie mozna

Gość zdłowana żona
był u lekarza i co w wełbie mu sie przestawiło on nie chce mnie zawiesc dlatego do mnie sie juz nie zbliza no kurde jeszcze takiego faceta nie miałam zeby mu przy mnie nie stał a tu zonk

czyli wyszłaś za niego tylko dla kasy i poprawy statusu materialnego ?

Gość zdłowana żona
dokładnie tak , a teraz kiedy mamy stabilna sytuacje okazuje sie ze nie mozemy miec dzieci z jego winny

Gość gość
puść się w takim razie z sąsiadem albo jego kolegą w sumie nie powinno zrobić ci to zbyt dużej różnicy skoro ślub z facetem bierzesz tylko dla kasy to z egoizmu klepnij sobie dzieciaka z byle kim

Gość zdłowana żona
po co mam patrzec na cudzego dzieciaka przez całe zycie a puscic to ty sie mozesz scierko

Gość gość
Chciwosc poplaca,dobrze ci tak,bezczelna materialistko.

Gość gość
Czy to zle ze w dzisiejszych czasach jest sie materialista? Zycie nas do tego zmusza juz nie wybielajcie sie tak

Gość zdolowana zona
A gdyby to byla milosc to co wtedy wszystko ok. Puknijcie sie ludzie

Gość gość
;)

Gość gość
no cóż, myślałaś, że dostaniesz od życia wszystko za darmo i bez wysiłku, a tu nie wyszło... Im szybciej pojmiesz, że życie to c**jnia tym mniej rozczarowań Cię spotka A poza tym... to PROWO!!!!

Gość nie moge spac
A moze on jest gey? A ty jestes tylko przykrywka? Wypierdzielaj za granice, bo z tego juz chyba nic nie bedzie :( .... przepraszam jezeli urazilam. Mam szczera nadzieje, ze sobobie zycie ulozysz.

Gość gość
A moze maz czuje i domysla sie, ze to zwiazek z rozsadku i mu nie idzie:) Rozstancie sie, to wasza jedyna szansa na szczesliwe zycie. Takie zwiazki nie maja racji bytu. Marnujesz swoje i jego zycie. Dom, Auto, pieniadze do wszystkiego mozna ``dojsc samemu``.

Gość zdolowana zona
Bronicie jego, jaki to on biedny a ja? Poswiecilam sie, odeszlam od rodziny, nie reaguje na jego glupie gatki wstyd mi w towarzystwie kiedy gebe otwiera nie ma nic do powiedzenia a po tym co mowi zapada cisza. Z radosnej dziewczyny zamieniam sie w smutasa. Mam teraz wszystko jedyne czego naprawde chce i potrzebuje to male dzieciatko. Istota ktora kocha bez warunkowo. W kolo wszyscy z wozkami i glupimi pytaniami a wy kiedy. Boje sie ze juz tego nie zaznam

Gość zdolowana zona
Jutro wylatujemy na wakacje, moze tam dojdzie do czegos

Gość gość
kup mu w necie cos na potencje i dorzuc do jedzenia, tonacy brzytwy sie chwyta ;)

Gość zdolowana zona
Niezly pomysl