Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mam pobrać mocz z pampersa dziecka aby posmarować nim afty? jeszcze nie sika

Polecane posty

Gość gość

na nocnik, a posmarować da się tylko na śpiocha-aftin nie pomaga. Może puszczać ją bez pampersa i tym co uda się zebrać przed snem jej smarować?

Gość gość
może namaczać patyczek do uszu w moczu z pampersa zdjętego przed snem...

Gość gość
w aptece są do kupienia specjalne woreczki do pobierania moczu np. do badania, i są specjalne dla dziewczynek i dla chlopcow.

Są specjalne "woreczki" na mocz niemowląt. Do kupienia w każdej aptece. Przydatne przy pobieraniu moczu do badań. Zakładasz woreczek i pampa. I masz siku w worku ;p

Gość gość
a dlaczego sięgasz po tak radykalne środki jak mocz, a próbowałaś fioletem smarować, tylko to trochę brudzące

Gość gość
z tej samej choinki co Ty- idź p*****lnij łbem o ścianę to może Cię oświeci, że mocz często jest lepszym lekarstwem niż te wszystkie specyfiki z apteki

Gość gość
bo sama sobie kiedyś tak afty wyleczyłam. wiem, że dla niektórych "delikatnych" to ohydne straszne i ogólnie nie do przeżycia, ale wiem ,że skuteczne.

Gość gość
przede wszystkim smoczka itd nie oblizywać! ostatnio spotkałam w przychodni dziewczynę ,której córeczka miała tak zawaloną buzię aftami,że jeść nie chciała a ona co upadł smoczek oblizywała go i wkładała małej do buzi:( podejrzewam ,że nie tylko ona w domu tak robiła ale też reszta rodziny(mąż , teściowa itd) Jak tak można pytam??

Gość gość
nigdy nie oblizywałam jej smoczka tak samo jak nie daje nikomu pić ze swojej szklanki i odwrotnie-zawsze płuczę pod wodą