Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojona__

Brak okresu

Polecane posty

Gość Zaniepokojona__

Cześć :) Zacznę od tego, że przez blisko rok brałam tabletki antykoncepcyjne Cilest, i gdy po przerwie między blistrami , przyszło mi zacząć następne opakowanie okazało się że go nie mam :( aa do lekarza już było za późno żeby iść :( no i tak zostałam bez. Ostatni okres miałam 30 maja, kolejne opakowanie powinnam zacząć 3 czerwca ale z przyczyn wiadomych nie zaczęłam, z chłopakiem kochałam się około 8 razy o tamtego czasu, z czego za pierwszym razem skończył we mnie, bo myślał ze jednak mam te tabletki, a później już nie ale i tak bez zabezpieczenia żadnego. Okresu powinnam dostać około dwóch tygodni temu ale dalej go nie ma. Testy robiłam dwa razy, rano , i oba wyszły negatywnie. I ja już sama nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć , czy to, że jestem w ciąży mimo, że testy pokazują wynik negatywny, czy to że może przez to, że nie dostarczam organizmowi już żadnych hormonów ? Powiem jeszcze że jajniki mnie pobolewają czasami. Co o tym wszystkim myślicie? Trochę się rozpisałam ale chciałam dobrze wytłumaczyć w czym rzecz polega :)

Gość Zaniepokojona__
Odpowie mi ktoś na ten temat ? :)

Gość gość
może to poprostu dlatego ze przerwałaś tabletki , twój organizm byl do nich przyzwyczajony a teraz nagle czegos mu zabrakło . idz do ginekologa i zbadaj sie .. a co do testów to wydaje mi sie ze skoro dwa wyszly negatywnie to raczej to nie ciąza

Gość Zaniepokojona__
Już się umówiłam na następny tydzień, więc myślę, że się coś wyjaśni :) Dodam jeszcze ze czuje się jakaś taka osłabiona , rano mnie mdli aa w dodatku dzisiaj w pracy poleciała mi krew z nosa tak o bez przyczyny żadnej, trochę się tym wszystkim już niepokoje :(