Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

własnie obejrzałam program na TTV jak facet opowiadał jak ksiądz go molestował

Polecane posty

Gość gość

gdy miał 12 lat , proboszcz kołobrzeskiej parafii, pierwszy raz zabrał go z pogrzebu i na plebanii go g****ił , wszystko opisywał ale....wiecie jaki opis mnie najbardziej zszokował ? jak kazał chłopcu modlić sie na kolanach i ksiądz w tym czasie se walił i wydał wytrysk mu na twarz - dosłownie tak to opisał wiedzieliscie że księża są tak obrzydliwi ?

Gość gość
Jezu okropne.to już jakiś psychol .też mnie to zszokowalo co napisalas z tą modlitwa.porażka

Gość gość
tzn on opisywał wiele zdarzeń, wszystkie są obrzydliwe, ksiądz ale ta scena mnie zszokowała, jakie wyuzdane ohydne stworzenia potrafił pogrzeb odprawić i zaraz na plebani w tych samych ciuchach z pogrzebu robił dzieciakowi krzywde na plebanii co za ohyda

Gość gość
No właśnie.to się w głowie nie mieści.świnia oblesna

Gość Gorszony
Jeżeli chodzi oto to księża są bezkarni, mają za mocne plecy. Zmienia się im parafię i robią to dalej. Mojemu wujkowi to ksiądz wkładał rękę do spodni po religii i się pytał co ci tam urosło łapiąc go za członek.

Gość gość
facet opowiadał jeszcze że ksiądz doprowadził go do pierwszego wytrysku w zyciu i on jako dzieciak nie wiedział co sie z nim dzieje to jest jedyny człowiek w polsce który w sadzie oskarża instytucję kościoła , bo sprawca dostał wyrok więzienia ale on dalej pozywa