Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dor  ot. ka

samoopalacz S

Polecane posty

Gość Dor  ot. ka

Jestem bardzo oburzona jak malo mowi sie o szkodliwym dzialaniu na nasz pigment samoopalaczy. ja mam kolezanke ktora leczy sie w Warszawie w Poradni leczenia zaburzen pigmentu ( ona miala bielactwo) AFPV . podam tel 22 75 633 01 lub 22 65 21 955 . Tam jej dokladnie wszysstko wyjasnili ze : samoopalacz niszcz Dna naszej skory ze skora z czasem traci swoj zdrowy pigment ale to dzieje sie po tak dligim czasie ze malo kto kojarzy ze to od samoopalaczy. Ten skladnik w samoopalaczach dihydroaceton ( aceton to przeciez zmywacz do paznokci ) rozklada sie na toksyczne zwiazki na skorze i jedni dostaja bialych kropek inni ciemnych a inni maja brxzydki odcien ale to widac czasami nawet po latach. Jej zaproponowali Dermotan To taki tonik co od razu zabarwia lekko jak samoopalacz ale od razu skore no i nie wchodzi w zadne reakcje wiec nie niszczy kolorytu skory. Ja zamawiam za pobraniem pocztowym bo oni czssami testuja jak sie zamawia czy ma sie bielactwo czy tak tylko by ladnie wygladac . I kiedys powiedzialam ze nie mam ale moja kolezanka ma i sosuje i bardzo ladnie wyglada wiec tez chce sprobowac No i8 ona miala a mi nie przyslali./ Teraz prosze mame by zamowila i dostaje za pobraniem na mamy nazwisko m, a ze mama ma ostude to tez cos potrzebuje no i uzywa. My jestesmy zadowolone bo nie trzeba stosowac kremow bo on juz odzywia skore no i tez nie trzeba fluidow czy innych kosmetykow wiec biorac calosc wydatkow to placimy 120 zl za dermotan ale nie placimy za ta reszte wiec nam sie oplaca. Ten dermotan nie brudzi papierow ni poscieli ani bielizny . Ja zima tez stosuje na rece i twarz by sie troche podrasowic . Tato tez u nich znalazal taki odsiwiacz do wlosow Progresse . To jest z Francji i na recepte Ale tam pracuja lekarze i jedna jest z Francji wiec jak dzieci maja bielactwo we wlosach to ona zamawia dla nich i dostaja. Ojciec odzyskal normalny kolor wlosow jak przedtemi teraz smaruje czesto . A jak pigment wraca to i wlosy sa mocniejsze wiec jest tez zadowolony. Szkoda ze tak malo sie mowi o ubocznych srodkach samoopalaczy bo moja mamam kiedys uzywala samoopalacze jak byla mloda i teraz zeby nie dermotan to pewnie by stala ciagle przed lustrem by smarowac sie fluidami. naprawde tam jest kopalnia wiedzy u nich na temat zdrowia naszej skory bo nasza dermatolozka nic nie powie . Mowi ze tych rzeczy sie nie leczy i po wizycie. Ale to ze saqmoopalacz niszczy toksycznie skore to lekarz powinien powiedziec jak slysz ze ktos uzywa go. Tylko ze tam w AFPV sie specjalizuja w tym temacie wiec wszystko skorze tam mozna sie dowiedzic. A ci co maja bielactwo to robia im badania z krwi i lecza . Moja kolezanka jest juz wyleczona ale ten Dermotan i tak uzywa bo jak sie wyleczyla to nabrala takiej radosci zycia ze zaKOCHANA TERAZ DBA ZEBY JEJ WLOS NIE SPADL Z GLOWY WIEC SMARUJE BO CHCA WZIAC SLUB. tO SA WAZNE INFORMACJE BO ONA TO BYLA TAKA ZE MYSLALA ZE NIGDY ZA MAZ NIE POJDZIE WIEC ODMIENILI KOMPLETNIE JEJ ZYCIE . oNA TO NAPRAWDE DOBRZE TERAZV WYGLADA ZE JEJ ZAZDROSZCZA I ONA TO CZUJE WIEC JESZCZE BARDZIEJ JA TO NAPEDZA. jA ZALUJE ZE TAK MALO WIEMY . tAKI ZASCIANEK U NAS ZE CHETNIE NAPISZE GDZIE SIE DA BO MOJA MAMA JUZ CZASU NIE COFNIE.

Gość gość
Jak ktos myśli o przyszłości to nie uzywa samoopalacza ale Dermotan . I tylko ten tonik nie brudzi . Reszta podkładów nawet jezeli dobrze sie wyglada to jednak dusi skore no i najważniejsze ze brudzą np bieliznę i białe ciuchy przede wszystkim Dermotan wsiąknie i po kłopocie . Ubieram co zechce

Gość gość
Jak ktos myśli o przyszłości to nie uzywa samoopalacza ale Dermotan . I tylko ten tonik nie brudzi . Reszta podkładów nawet jezeli dobrze sie wyglada to jednak dusi skore no i najważniejsze ze brudzą np bieliznę i białe ciuchy przede wszystkim Dermotan wsiąknie i po kłopocie . Ubieram co zechce

Gość gość
W jaki sposób nakładać dermotan na cała twarz i dekolt?