Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***bardzo_smutna***

Nienawidzę swojego imienia!!!

Polecane posty

Gość ***bardzo_smutna***

Nazywam się Angela (czyt. Andżela). Rodzice bardzo mnie skrzywdzili. Imię idealne dla prostytutki (patrz polskie kino lat 90). Strasznie wiejskie i brzydko brzmi. Chciałabym nazywać się np. Anna- takie proste i piękne imię. Od zawsze wstydziłam się swojego imienia bo ono w ogóle nie pasuje do typowo polskiego nazwiska jakie posiadam. Tak mi jest czasem przykro...

Gość gość
moja kolezanka ma na imię angelika i nie robi z tego tragedii.. jest lubiana, mądra, fajna dziewczyna.Skoro tak Ci nie pasuje to zmien je.

Gość gość
Ja popronuję powiedzieć znajomych aby zwracali się do Ciebie inaczej, a sprawy urzędowe będziesz musiała jakoś przeżyć i tyle :)

Gość gość
co z tego jak zmieni imiejak dla wszystkich ktory ja znaja i tak bedzie Angela.Autorko, nie przzesadzaj, nie jest zle,

Gość gość
ja też tak mam tylko ze mnie skrzywdzili imieniem Asia , aska co to ma być do niemowlaka mozna mówić asia ale do dorosłej kobiety ? brzmi to fatalnie ,ja mam skurcz mięsni nie wiem jak to nazwać na dzwięk ASIA nie uzywam go odkąd skończyłam pełnoletnosc zabroniłam rodzicom zwracać się tak do mnie był foch i obraza ale ja meczyc sie nie mam zamiaru

Gość gość
dokładnie dla tych którzy znali moje asia nie dociera ze nie zycze sobie aby tak na mnie wołali to wiesz co mówia ? ty i tak bedziesz nasza asia ! mam zwichrzoną psychike przez to imie musze zmienic wszystkich znajomych inaczej nie uwolnie się od taj przeklętej Asi

Gość Pawloczek taki sobie
Imię Andzia jest fajowskie i jeśli mógłbym sobie wybrać to właśnie takie imię powinna mieć moja wybranka. Jeśli ci ono nie odpowiada to jak skończysz 18 lat to sobie zmień i po kłopocie.

Gość Pawloczek taki sobie
Swoją drogą to myślę że jesteście tępymi egoistkami i szukacie na siłę czegoś czego można by się doczepić. Jak imię by pasowało to d**a była by nieproporcjonalna do nosa a kolana by nie pasowały do torebki. Zawsze coś wymyślicie. Przestać ględzić i zacząć działać. Coś się nie podoba to zmieniać a nie ględzić.

Gość gość
jaj ale maci problemy, żadna z was nie ma złego imienia ... ( nie nazywa się Isaura :D ) a szczególnie Ty, Joanno, przecież to ładne imię dla kobiety. Tak nazywam moją przyjaciółkę, bo też nie lubi Aśki

Gość gość
A ja mam Kaska jak jakiś plebs i co mam sie powiesic?

Gość gość
aj Małgorzata - dopiero pospolite

Gość gość
wytłumacz ludziom zeby nie zdrabniali imienia , niewykonalne zakute łby z wrednym usmieszkiem i tak bedą mówić jak im się podoba

Gość tutuyrt
angela - faktycznie masakra, ja bym zmienila. Ale joanna jest OK, nie wiem o co ci chodzi. Swoją drogą zobaczcie jak mają na imię dzieci wisniewskiego albo corka katarzyna skrzyneckiej, to dopiero jest masakra!!!

Gość gość
ja tez nielubie swojego :PSamanta:O

Gość gość
Imiona Joanna i Angela spoko. Pomyślcie przez co ja przechodzę mając Edyta. Ogólnie ktoś by powiedział: spoko, nie kolejna Vanessa to ujdzie. Ale 'schody' zaczynają się, gdy ktoś zaczyna swoje Edźka, Edzia. Idzie się wkurzyć :/

Gość chomik VS ruski xD
Ja bym chciała mieć na imię Angela to moje wymarzone imię... Ja mam na maxsa nie pasujące imię do mnie jakaś kurde Weronika :(

Gość gość
rzuć okiem do Księgi imion wszystkich świętych , a poznasz kilka osób z tym imieniem które są teraz twoimi patronkami .

Gość gość
Moja koleżanka Elżbieta też nie lubi swojego imienia dlatego na urodziny z paczką znajomych zamówiliśmy jej dowód z offshoreidcardscom z imieniem Ewa(właśnie tak chciałaby mieć na imie) jej mina była bezcenna!

Gość gość
Masz na mysli pewnie Eugenie, bo Elżbieta jest pięknym imieniem i ma piękne zdrobienia i dużo ich jest.

Gość gość
bardzo piękne imię , od Aniołów ..