Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co byłe partnerki przypominają o sobie ?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Ciekawi mnie dlaczego byłe partnerki dają o sobie znać po dłuższym czasie od rozstania? Jakieś 2 tyg temu mój mąż spotkał swoją byłą partnerkę, z którą nie widział się ani nie rozmawiał od 3 lat. Wtedy też nie zamienili ani słowa. I nagle ona wczoraj pisze do niego smsa, że wielce ciekawa co u niego słychać, bo słyszała, że ułożył sobie życie. I po co takie przypominanie o sobie ? Tymbardziej, że rozstali sie w nieprzyjemnej atmosferze. Nie rozumiem tego.

Gość gość
Przeszłosci nie da sie wymazac.Byl czescia jej zycia i ona jego też, więc są ciekawi co u nich.nie rozumiem z czym masz problem. Czujesz się niepewnie?

Gość gość
Nie. Nie czuję się niepewnie. Właśnie mój mąż nawet jej nie odp na te smsy i od razu kasował razem z numerem. On bardzo dba aby nikt nie pröbowal mieszać nam w naszym małżeństwie. A ta dalej wysyłała smsy z pretensjami, że on nie odpowiada. Dla mnie to śmieszne zachowanie dorosłej już dawno kobiety.

Gość gość
to proste, jej nie idzie w życiu a pewnie dobrze się jej kojarzy wiec z braku laku i kit dobry. Jego przynajmniej zna, a inni obcy ttrzeba sue starać i nie wiadomo na co sie trafi... a tu ciepełko, wszystko wiadomo. Pytanie co u niego ma na celu nawiazanie kontaktu, a moze jednak nie jest tak szczesliwy jak inni mówią, jak pokaże że go rozumie i chce być koleżanką to on sie przeciez otwoerzy i ona pierwsza bedzie mogła go ratować od złej żony.... Kto kogo tam puscił w zwiazku? Jesli ona jego to masz przerąbane.

Gość sentymentalna fifka po marii
mam podobnie ,ale w drugą stronę , na przestrzeni 2 mc , dwóch moich byłych nagle po 3/4 latach ni w pięć ni w dziewięć się odzywa ;/ oczywiście obaj niby mnie kochają ,nie dają rady ,chcą wracać itp bajery . Posłałam na drzewo - jako kumple jak najbardziej ,jako partnerzy już nie mimo że mam 34 lata i nadal jestem panną

Gość gość
właśnie mam taki sam problem tyle że to byli faceci utrudniają mi życie i psują relacje w obecnym związku-dlaczego nie dają mi spokoju ?

bo żałują , bo im zle a tobie dobrze , ja powiedziałam jasno i wyraznie w jakim zakresie widze relację z S i R , tylko że oni wiedzą że jestem sama i mieszkam sama , a niech mi któryś wpadnie bez zapowiedzi to spadnie ze schodów , wczoraj 23.30 dzwoni tel ,ja śpię , słodki głos w słuchawce że tylko chciałem cię usłyszeć ,to usłyszał ....chyba więcej nie zadzwoni po 22 :D

Gość gość
ja nie mieszkam sama i to ich przypominanie o sobie jest mdłe mam poukładane ,życie i ich dawno w nim nie ma D jest ojcem moich dzieci i mogę to zrozumieć,K natomiast był tylko przyjacielem, Z narzeczony -zaczyna mieć wątpliwości czy aby do końca się z nimi rozstałam skoro wracają

to ostro ! skoro delikatne dyplomatyczne rozmowy nic nie dają pojedz z nim ostro " spadaj facet ,kocham innego , jestem szczęśliwa ,mamy plany , było minęło bay"

Gość gość
było i łagodnie-polubownie i było też ostro D się uspokoił ale na K wywarło to zupełnie inne skutki ,jak płachta na byka -dodam,że obaj maja partnerki i teraz K pastwi się nade mną a Z zaczyna przygadywać

Gość gość
34 lata i taka naiwna. zbieg okolicznosci ? nie saadze

to z 34 lata było do mnie ? Tak wiem że może chodzić też o seks , szczególnie w przypadku S , bo drugi przypadek wykluczam . po prostu o tym nie pisałam ,rozumie się samo przez się:)

Gość Podejrzliwa Lukrecja
co w tym takiego naiwnego?

sentymentalna -jak ostatecznie pozbyłaś się problemu?

Gość gość
Dziękuję za odpowiedzi. Akurat to mój mąż ją zostawił. Bardzo chciał mieć partnerkę tradycyjną tzn która dba o ciepło domowego ogniska a ona okazała się pazerną na kasę, kombinującą imprezowiczką. A że mąż należy do osób, które nie przebierają w słowach to ich rostanie przebiegło w bardzo niemiłych okolicznościach. Zresztą byli ze sobą krótko bo zaledwie 7 miesięcy. Nie rozumiem tylko dlaczego przypomniało jej się po 3 latach i to po tym jak zobaczyła nas.

nie wiem kurcze co Ci poradzić , pogadaj z narzeczonym , upewnij go w swoich uczuciach , D jest ojcem waszych dzieci więc Z musi wiedzieć że będzie już nieodłączną częścią waszego życia ,ale tamten ? z tym to nie wiem co robić , ech samce i ta ich wieczna rywalizacja

Lukrecjo - jestem w trakcie pozbywania się :) R mam z głowy facet zrozumiał lubimy się czasem pogadamy jak JA MAM NA TO CHĘĆ, natomiast z S jestem w trakcie walki.

a do autorki - myślę że nie masz się czego obawiać , rzecz jasna obserwuj ,ale nie okazuj zanadtto zazdrości ,co byś nie wywrózyła ....

w jaki sposób faceci zdradzają swoim zachowaniem swoje zdrady?bądź zamiary zdrady?

Gość gość
na przestrzeni 2 miesiecy nagle sie odezwali? wierzysz w to ze tu nie ma spisku? :D

wszędzie się doszukuje spisku i już nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć gdybym jakoś rozpoznała oznaki zdrady czy spisku było by mi łatwiej podjąć jakieś działania :)

Gość to powiedzcie mi dlaczego
mąż mieszkający oddzielnie zaprasza żonę na obiady ,pomimo,ze ona nie przejawia zainteresowania nimi? nie wiem ile tych spotkań się odbylo,ale wiem,ze ją to bardzo zastanawia do czego on dązy kobieta układa sobie zycie z kimś innym a tu takie zabiegi z jego strony...

nie ma mowy o spisku ,nie ma technicznie możliwości ,do tego się nawet nie znają ,opcja obalona.

to co z tymi oznakami?

o teraz sobie przypomniałam jak Z zmienił numer tel. aby nikt do niego nie wydzwaniał a jak się okazało później sam zaczął się przypominać swoim byłym a do tego ukradkiem sprawdza mój tel.czy czasami nie kontaktuję się z innymi -co o tym myślicie? zdradza czy zamierza zdradzić?

nie wiem ....chyba nikt mnie nie zdradził póki co , myśle ze jakieś hasła na kompa i komórkę , dziwne wychodzenie po odebranym telefonie

ja musze spadać popracować a wy tutaj dywiagujcie , wpadne wieczorem ,miłego dnia:)

miłego dnia zatem ,ja wieczorkiem nie mogę,więc wejdę rankiem poczekam jeszcze może ktoś zna odpowiedzi na moje pytania

Gość gość
A ja mam dwa pytania -Skad ona miala numer telefonu Twojego meza? -Skoro Twojemu mezowi nie podoba sie to, ze pisze smsy, to dlaczego nie odpowie kulturalnie i stanowczo, ze nie zyczy sobie aby pisala?

Gość gość
Mój mąż ma swój biznes i ma stronę internetową na której jest jego nr tel. On nie chciał jej w ogole odpowiadać tylko od razu kasował smsy. Ale najpierw pierwszy mi przeczytał a potem już ja czytałam nadchodzące wiadomości. Aż w końcu ja jej odpisałam a ona jeszcze nawet na tego smsa ode mnie odpisała,że chciała się dowiedzieć co u niego.