Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co byłe partnerki przypominają o sobie ?

Polecane posty

Gość Podejrzliwa Lukrecja
wiesz co myślę ,że pokazał Ci tego esa od niej aby uśpić Twoja czujność wiesz na zasadzie -to nie ja to ona do mnie napisała

zawsze może zablokować numer od niej -dlaczego tego nie zrobił po pierwszym esie tylko wygląda,że czekał na kolejne kasując poprzednie

Gość byla i życzliwa
żebys sie nie zesrala z moim byłym jestesmy w kontakcie,jestem na I miejscu,mamy dzieci,a jego partnerka musi się z tym pogodzić bo inaczej go straci na dobre, widzę,ze żaluje bardzo swojego wyboru,mamy swoje sprawy bez niej no cóż,wreszcie dorósł i ustatkował się,daję mu szansę,a czemu nie? nasze dzieci pragną stabilizacji i dla nich zrobimy wszystko

Gość gość
Oj Lukrecjo widzę, że naprawde podejrzliwa z Ciebie babeczka :) akurat tak nie analizowalam sytuacji, bo chyba bym zwariowala. Maz nigdy nie dal mi powodow do podejrzen. Mamy dostep do swoich telefonow, kont mailowych, bilingow telefonicznych i zero.tajemnic przed soba. Spedzamy razem.tak duzo czasu ze oboje nie mielibysmy czasu na boczne znajomosci. A jeszcze dwojka dzieci bardzo wypelnia nam wolny czas. Ja po prostu nie wiem czym kieruja sie takie paniusie. Czego oczekuja.

pamiętaj co zasiejesz to zbierzesz-no chyba że będzie nie urodzaj kiedy są dzieci a rodzice się rozstają to zupełnie inna sprawa ale nie można oczekiwać od faceta że zostawi drugą na rzecz pierwszej a co jak będzie miał więcej dzieci ,będzie musiał wybierać które lepsze a które ważniejsze ?

Gość gość
nie ma co się głowić nad tym czego chce ona, bo odpowiedź jest prosta ... zwyczajnie namieszać. skoro to on zerwał i nie było to przyjemne to tym bardziej chce się w jakiś sposób odegrać, "mącić wodę" tym bardziej jak widziała was szczęśliwych razem. :)