Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

usłyszałam wiele przykrych słów od meża

Polecane posty

Gość gość

i nie wiem jak przejść nad tym do porządku dziennego;/ raczej sienie da, nie zapomne tego; osłabia to nasze relacje, ja juz go nie kocham chyba przez to....za każdym razem jak mu zwrócę uwagę o coś, to wyskakuje z tekstem, ze znów musi być awantura i się zaczyna....nie mam prawa być zła, nie mam prawa się czepiać... on jest w miarę dobry jak funkcjonujemy pod jego dyktando, jak słucham tego co on chce mówic (bo on niekoniecznie chce mówić o tym co ja) , jak udaję że jest ok nawet gdy mnie wkurza, jak się nie czepiam, że po raz kolejny cos zrobił nie tak/nie zrobił;

Gość gość
:( nikt nic nie doradzi, nie mam się komu zwierzyć; koleżankom sie wstydzę, mamie nie chcę mówić....

Gość qqqqwww
witaj w klubie :(

Gość gość
ale o co sie czepiasz jego?

Gość gość
jakbym czytala o swoim, Czasem wszystko olewam i traktuje go z gory,robi sie bardziej potulny.

Gość gość
wczoraj np byłam zł bo mnie wieczorem zostawił samą z dzieckiem; dziecko dawało popalić cały dzień i miałam dość; jak wrócił to byłam zła i normalnie mu o tym powiedziałam; że jestem zła, bo mógł nie wychodzic, jak widział jak mały się zachowiuje

Gość alle ooo ssooo chooziiii
?

Gość despota nie znosi sprzeciwu
krytykuje twoje pomysły,racje,opinie i pomniejsza osiągnięcia,żebyś nie czuła się zbyt pewna siebie,chce miec nad tobą kontrolę

Gość gość
To ty jesteś od tego tematu wczorajszego "JAK UŚPIĆ DZIECKO"?

Gość gość
co powinnam zrobić, jak sięzachować; po tym wszystkim przyszedł i powiedział takim wojskowym tonem 'przepraszam, takich rzeczy się nie powinno mówić; a ty sobie rób co chcesz, jak chcesz być obrażona to bądź' przeprosiny nic nei zmienią, zwłąszcza takie; nie cofna tego co powiedział;

Gość gość
tak, ja ten temat złożyłam.

Gość Nisia25
Ja mam tak samo, tyle że nie jesteśmy po ślubie...więc rozumiem o czym piszesz. a spod jakiego znaku jest twój mąż? Może baran- oni tak mają...:-( ;-(

ja bym go przydusiła i ustaliła jakieś "warunki brzegowe". Podzieliła opiekę nad dzieckiem, ogarniecie domu itp. Chyba, ze masz go dośc- wtedy bym brała dziecko i wychodziła na spacer, do rodziców- czyli robiłabym wszystko, zeby jak najrzadziej go widzieć.