Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirella_rzygowniczka

Ciężarne znów w ataku!!!

Polecane posty

Gość mirella_rzygowniczka

I znów przed południem na kafe same tematy o ciąży, porodzie, staraniach, ile która w tej ciązy żre, kiedy sra ile szczy-same tłuściochy z pięciorgiem dzieci. Ochyda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Ohyda raczej.

Gość gość
Najlepsze i tak są tematy o placach zabaw :D jak tam okropnie, jak niekulturalne mamuśki przychodzą z dziećmi, że synuś chciał pożyczyć zabaweczkę, ojejku jejku.

Gość Juleczka99
żal mi Was....zazdrościcie, czy jak? Taki jad przez Was przemawia.... Ja nie spodziewam sie dziecka i na razie tego nie planuję jakoś nie przeszkadzają mi te tematy.. O wiele bardziej upierdliwe są takie tematy, jak ten, no i oczywiście topiki typu "moje ciało do oceny, sukienka, buty" Jaka żenada. Nie wiem, czy ludzie nie mają nic ciekawego do roboty w domu, pracy?

Gość reniaaaaaaaaa
Nie wchodźcie na forum jeżeli wam coś nie pasuje, proste :D

Gość gość
Juleczka99 - a czego zazdrościć? Zawsze jak ktoś nie podziela waszego zdania musicie pisać "zazdrościsz"? Jak narzekacie na starszych ludzi to mam mówić, że zazdrościcie im starości?

Gość gość
ale takie tematy pojawiają się na forum "ciąża, poród, macierzyństwo" więc jeśli nie jesteś zainteresowana to po co tam wchodzisz?