Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mangaaa25

Żonaty aj!

Polecane posty

Gość mangaaa25

Witam, zaraz pewnie sie na mnie gromy posypia ale postanowilam jednak napisac moze ktos byl w podobnej sytuacji. otoz zakochalam sie w swoim koledze problem w tym ze ma zone i dziecko. bardzo dlugo sie opieralam i wmawialam sobie ze to zwykle zauroczenie ale jednak nie.. iskrzy miedzy nami i postanowilam ze zrobie wszystko zeby z nim byc. nie moralne ale stwierdzilam ze wazniejsze jest moje szczescie a nie innych..mial juz ktos taka sama sytuacje? jak to sie ulozylo??

Gość gość
Miałam. Dwa lata romansu, miłosnych wyznań, obietnic a jak przyszło do konkretów to podwinął ogon i wrócił na łono rodziny. A ja do dziś leczę rany na sercu i duszy. Nie warto!

Gość mąż pracocholiczki
najwyżej ci jego żona oko podbije. a szczerze nie sądzę, żeby facet mający rodzinę, zostawił to wszystko dla koleżanki.

Gość mangaaa25
to ion zaczal wiec moim skromnym zdaniem skoro mezczyzna szuka szczescia u boku drugiej kobiety to chyba z zonka jest cos nie tak bo nie daje mu tego czego on potrzebuje

Gość mąż pracocholiczki
PRZECIEŻ PISZESZ, ŻE TY SIĘ ZAKOCHAŁAŚ

Gość mężatka doświadczona
co ty wiesz? on ma zonę ambitną z ktorą się liczy a teraz chwilowy luz-blus i ty jesteś chwilową zabawka,wspomnisz moje słowa,nie nakręcaj się,nie wciągaj się bo będziesz wyć jak bóbr

Gość nie wlaż w czyjes zycie
dla mnie jestes szmatą! nikt takich nie traktuje powaznie,jestes do r****nia jedynie

Gość gość
nie wygrasz z żona i rodzina. nie miej nadzieji

Gość ZJEŻDZAJ Z DROGI
GDYBYM BYŁA JEGO ZONĄ,OBIŁABYM CI MORDĘ

Gość mała stokrotka
Z taką jak ty,trzeba konkretnie i na temat.Inaczej taka wywłoka nie zrozumie.A r****czowi ty bardziej trzeba dać popalić.Jak mozna tak pobłażać k*******u?

Gość mangaaa25
uwiodl mnie to sie zakochalam, mamy romans ale zamienie to w zwiazek... jest dobrze. tak jak wspomnialam wczesniej gowno mnie obchodza uczucia innych bo trzeba w koncu zadbac o siebie i myslec o sobie.. nie moja wina ze z zoneczka jest nieszczesliwy. ode mnie ma wszystko i ze mna spedza czas a nie z nia..

Gość mąż pracocholiczki
Podejrzewam, że z żoną jest szczęśliwy, a ty jesteś odskocznią. Nie myl popędu z uczuciami, bo u faceta to dwie różne sprawy. Twoje życie, twój wybór. Jakby mu z zoną nie układało się to by dawno od niej odszedł i dopiero układał sobie życie od nowa. Zaufaj doświadczonemu żonatemu facetowi.

Gość gość
DO CZASU ... :)

Gość mangaaa25
a skad wiesz ze twoja cie w rogi nie laduje.... ja nigdy nie mialam meza jak dla mnie slub to glupota... ze zwiazkiem sie wstrzymuje ale w sumie wazne ze sypiamy ze soba, ja tez tego ;potrzebuje

Gość gość
jak nie będziesz robiła z uprawiania seksu uprawiania miłości będzie ok

Gość mąż pracocholiczki
Nigdy nie ma się pewności, czy druga strona nie zdradza na boku. Jak sobie chcesz to sypiaj z nim, ja cię nie będę umoralniał. Jesteś dorosla, twoje życie. Tylko nie łódź się , że zostawi rodzinę. Twoje rozczarowanie będzie bardzo bolesne

Gość gość
on tez jest takie chetny na zwiazek?? watpie, powiedz mu o tym a zobaczysz jak szybko o Tobie zapomni.. a tak swoja droga musisz byc strasznie załosna osoba skoro nie mozesz znalezc wolnego faceta tylko bzykasz sie z zonatym i rozwalasz rodzine

Gość mangaaa25
wolni mnie wogole nie kreca taki fetysz.... nie znacie dokladnie naszych relacji wiec skad ta pewnosc ze mi sie nie uda?

Gość taki fetysz...dobre sobie!
powiedz r****czowi,że planujesz związek a zobaczysz tylko kurz za nim jeden taki tez kiedys mowił,a mało to dziwek?? to po co mi kochanka? a ten fetysz wyjdzie ci bokiem,nic nie ginie we wszechświecie czy twoja matka/ojciec nie mowili ci ,ze rodzina to święta rzecz ty akurat jestes z patologii,więc co mozesz wiedzieć o moralności..? i pomyśleć,ze takie wywłoki chodzą po tym świecie!!!

w pracy mamy taką koleżankę zakochała się w żonatym, ma 21 lat, i postanowiła go odbić. Po dwóch latach romansowania i ciągłych jego nie spełnionych obietnic, że już zostawia żonę, kochanka postanowiła sama zając się sprawą i powiadomiła zonę. I od tego momentu, zaczęło się piekło. Żona go wywaliła, kochanka została wyzwana przez zdradzającego męża od k...w...itp, zaczął grozić jej, że jak zbliży się do jego rodziny to ją zabije. Dał jasny przekaz kochance, że ma ją w d...e i niech znika z jego życia a mąż teraz waruje pod drzwiami żony i błaga, płacze i choruje....masakra. Przy okazji wyszło, że nie była jedyną kochanką, okazało się, że jest tak kochliwy, że były 3 i każdą kochał i z każdą iskrzyło. A teraz już żadnej nagle nie chce tylko żonę. Faceci to tchórze a ci żonaci to największe św...e, oczywiście ci niewierni. Pocieszają się gdy pojawiają się jakieś problemy ale nawet gdy za bardzo nie ma problemów, uskarżają się na swoje złe żony bo głupie kochanki to kupują, a jak wychodzi szydło z worka to żona najwspanialsza.

mangaa25, masz już 25 lat a jeszcze bawisz się w takie rzeczy, jeśli myślisz tylko o swoich uczuciach to brnij, ja się nie interesowałam żonatymi facetami, którzy szukają przygody bo dla mnie to buraki i szkoda by było mnie i mojej młodości dla takiego szmac...a. Ale to kwestia poszanowania swojej osoby, Ty się nie szanujesz i on o tym wie, inaczej byś w to nie weszła. A, że on już wie to będzie obracał cie jak sobie chce. Będziesz żyła w cieniu jego życia w święta będziesz w marzeniach go miała przy stole, w sylwestra kieliszek do księżyca, będziesz towarem zastępczym drugoplanowym jesli to nazywasz SZCZĘŚCIEM na jego warunkach i na telefon to powodzenia.

Gość Malinowa_woda
Mam 20 lat, męża i dziecko. Gdybym dowiedziala sie ze moj mąż odwala takie rzeczy to sory, ale jest skonczony, a ty jestes winna bo sie pchasz w bagno. Dlugo oni sa malzenstwem ze juz potrzebuje innej kobiety?

i jeszcze jedno od ciebie nie ma wszystkiego bo gdyby tak było nie musiałby mieć żony. A poza tym co ty porównujesz romans do życia rodzinnego. Romans to sielanka a życie w rodzinie to ciągła walka, o opłaty, o dzieci, o remonty, o pracę. Wasze relację są oparte tylko na seksie, chcesz się przekonać jak by wyglądało życie z nim w jednym mieszkaniu???????????? Jego rozrzucone skarpetki, gotowanie mu, płacenie rachunków, pilnowanie dzieci, choroby, zadłużenia....itp....co ty o tym wiesz dziewczyno, podpierasz swoją wizję zakochaniem które wypala się po ok 2 latach. Motyle w końcu się skończą. Nic nie wiesz o tym co to jest odpowiedzialnośc za rodzinę, jemu jest wygodny taki bezstresowy romans, on doskonale wie jak wyglada życie razem pod jednym dachem z zobowiązaniami, myslisz, że chce mu się uczyć i przechodzić to z Tobą, to się łudzisz. On od narzekania ma już jedną w domu, Ty jesteś lizakiem na ciężkie dni, a dwie do narzekania to za dużo dla tych du...w

Gość gość
autorko powiedz kochasiowi co planujesz i napisz w ciagu ilu sekund zniknął :D

chcesz go mieć i jesteś jego pewna to powiedz, że poinformujesz jego żonę tak jak ta nasza koleżanka z pracy, nie stracisz dwóch lat tylko będziesz miała efekt od razu. Albo od razu cie odstawi albo przekupi słowami, żebyś dała mu czas, to nie takie proste....a jest proste jak ktoś kocha itp. Wówczas sama powiadom zonę to efekt będzie murowany!!! Zobaczysz go za jakiś czas ale albo z żoną za rączkę albo z nową kochanką.

poza tym dziewczyny, czemu się tak nisko cenicie, poświęcać swoją przyszłość dla kogoś kto nie ma kręgosłupa moralnego dla swojej rodziny, nie ma w tym kraju wolnych facetów. Co za idiotka chce się wiązać z ruch....m pospolitym i być może zakładać z nim rodzinę. Przecież to tylko dowód na najgorszy materiał na męża. Od początku nie ma zaufania, bo jak zaufać facetowi, który zdradza swoją żonę i ma w ten sposób gdzieś swoje dzieci. Jaki to typ na męża i ojca, która normalna dziewczyna chce żyć i powierzyć odpowiedzialność za siebie i swoje dzieci komuś tak ulotnemu. Dziewczyny ogarnijcie się.

Gość gość
sympatia nalezy sie żonom a nie kochankom ludzie chcą by ujawniac kochanki,są to po prostu dziwki,ktore nie mają uznania w społeczeństwie