Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ruda @

Torbiel a wynik testu ?

Polecane posty

Gość Ruda @

Witam ,mam pytanko. Mam ważne pytanie. Byłam u lekarza i okazało się ,że mam torbiel.Zrobiłam test ciążowy ,wynik pozytywny.Czy możliwe jest by torbiel zmieniła wynik testu ? Obawiam się ,że mogę być w ciąży.

Nie. Umów się na wizytę u ginekologa i się niczym nie martw. GRATULUJE :)

Gość Ruda @
Byłam u ginekologa.Powiedział ,że nic nie widać ,tylko tą torbiel...Nie wiem już co myśleć :(

Ja od 4 lat leczę się na torbiele. Niczym się nie martw. Na USG ciąża jest widocznie za mała żeby ją zobaczyć. Umów się na wizytę. Pewnie poczekasz na nią z 2 tygodnie i wtedy już może będzie coś widać :)

Gość Ruda @
Jeśli to ciąża to ma już jakieś 3 tyg.Więc pewnie było by coś widać na USG ,Robił mi od środka.Ale nie jestem pewna ilu tygodniową ciąże takie USG wykryje ?

Gość gość
Na USG podobno kaza przychodzic najwczesniej w 6 tygodniu jak nie 8.W 3 nic nie widac.

Gość gość
Ja miałam torbiel i ona mi sfałszowała wynik testu. Zdaje się, że nawet na ulotkach testów jest taka informacja.

no dokladnie. w 5-8 tygodnia ciazy sie chodzi i juz cos widac. predzej nic nie zobaczysz.

Gość Ruda @
Właśnie też to przeczytałam przed chwilą na ulotce. Czyli jedynym sposobem na wykrycie tak wczesnej ciązy jest zrobienie bety hcg?