Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowana1990

Była dziewczyna kładzie cień na związku...

Polecane posty

Gość Zdesperowana1990

Jestem z moim facetem od 15 miesięcy i od samego początku były przeboje z jego byłą dziewczyną, która nie przyjmuje do wiadomości, że raz-nie są już parą. Wydzwania do niego o dowolnej porze dnia i nocy, bez wyraźnego zapotrzebowania pojawia się pod jego mieszkaniem, na uczęszczanej przez niego siłowni, stacji benzynowej, sklepie, a teraz do wszystkiego, co już przelało moją czarę jest to, że kupiła mieszkanie ulicę od jego mieszkania....Ręce i cycki mi opadły, a rozmowy na temat tego, że ja miałabym z nim zamieszkać upadły. Mój facet tego nie rozumie, jest smutny z powodu mojego zdenerwowania, ale na dobrą sprawę nie chce, bo nie sądzę, że nie może zrobić nic by się odpier*** raz na zawsze. Ja i ona kiedyś się znałyśmy, nie jest to obca dla mnie osoba, lecz ona nie ma pojęcia, że jesteśmy razem, może stąd jej zachowanie, a on tłumaczy, że gdyby się dowiedziała było by jeszcze gorzej.... Nie wiem, czy jestem w stanie się poważnie przywiązać do kogoś, kto nie potrafi odciąć pępowiny z poprzedniego związku. Czy możecie mi coś poradzić? Rozstanie to ostateczność, bo sam facet jest wspaniały, tylko ona psuje mi obrazek.

Gość gość
obrazek psuje twój niby facet który karze wam się ukrywać i nie potrafi pozbyć się byłej... gdyby chciał to już dawno mielibyście ją z głowy...