Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość qazxswedc

CZY DAĆ SOBIE Z NIM SPOKÓJ ?

Polecane posty

Gość qazxswedc

Więc tak ... Z miesiąc temu spotkałam chłopaka, który bardzo mi się spodobał i chyba ze wzajemnością. Mam 16 lat , on 28 lecz na tyle nie wygląda. Oczywiście na mniej. Zaczęliśmy pisać. On chciał się spotkać. Ja ciągle jakąś miałam wymówkę. Trochę się on wkurzył i nie pisał. Pewnego dnia powiedziałam, że wpadnę do niego do pracy. On oczywiście powiedział, że nie wierzy itp.. Zaskoczyłam go i przyszłam. Był bardzo miły. Patrzył mi się ciągle w oczy. Dzwonił do kolegi, żeby pogadać i wspomniał, że siedzę koło niego i on juz łapie smaki. Rozmawialiśmy, czas szybko zleciał. Chciałam iść już na autobus, ale on powiedział, że autobusami nie bede jeździła, że on mnie odwiezie. Nie bałam się wsiąść, bo moja ciocia która go bardzo dobrze zna powiedziała mi, że on jest właśnie spokojny chłopak i wgl. Jak juz mnie odwiózł powiedział, że ma nadzieje ze to nie bylo ostatnie spotkanie. Na następny dzień napisał... Nie wiem czy powinnam się w to kopać. Dodam, że on jest chyba mojego wzrostu albo odrobinkę niższy. Co powinnam robić ? dalej się z nim kontaktować czy raczej nie ( nie jestem w nim zakochana ani nic z tych rzeczy, ale lubię go ) .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować