Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RySia16

Dlaczego niektóre młode dziewczyny się pudrują chociaż mają idealaną cerę?

Polecane posty

Taki przykład: Dziewczyna lat 15, przyznała się, że juz od roku nie wyobraża wyjść z domu pez podkładu ;/ Jednocześnie ma cerę gładką, zero syfków nic! Oczywiście jak się pomaluje, to szyja jasna, a twarz ciemna. Poza tym obowiązkowo kreska, mocno wytuszowane rzęsy i dopięte włosy. Inna laska, też 15 lat, ma zmarszczki pod oczami i pomarańczowe smugi, oczywiście od źle dobranego korektora. Nie da się im przemówić do rozsądku, chociaż wyglądają jak niedopracowane lalki ;)

Gość gość
przejdzie im, mlode to glupie... gdy ja sobie przypomne jak chodzilam do szkoly :O puder, do tego tusz na rzesach, cienie, szminka, raz baba z historii mnie opieprzyla :O a teraz mam 28 lat i uzywam tylko kremu do twarzy, kredki do brwi i szminki. Oczy przestalam malowac w ogole bo od tego sie tylko zmarchy robią. Podkladu nigdy nie uzywalam, puder owszem, dla przestalam. Nie mam idealnej cery, mam dziurki po trądziku, ale to chyba każdy ma. Z daleka nie widac, a z bliska nikt mi sie znowu tak dokladnie nie przyglada :D

Gość gość
tez tego nie rozumiem. Ja marzę o tym, żeby wreszcie przestać nakładać ten cholerny podkład na twarz, mam dość malowania się ale mam brzydką cerę więc muszę.