Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka rozpietych meskich spodn

Czy tez spotykacie dziewczyny facetow z rozpietymi rozporkami na ulicy

Polecane posty

Gość fanka rozpietych meskich spodn

Czy tez spotykacie dziewczyny przypadkowych facetow na ulicy autobusie tramwaju pociagu czy przystanku facetow chodzacych z rozpietymi rozporkami i nieswiadomymi takiego faktu? Moze macie jakies historie fajne z ym zwiazane zabawne itd. Dlaczego faceci zapominaja zapinac rozporka. A moze to robia zeby poderwac kobiete? Tak specjalnie? Ja czesto mam szczescie ze w obszar mojego wztoku wpada rozpiety rozporek spotkanego przypadkiem faceta. Chyba chlopakom za czesto patrze sie na rozporki. Co sadzicie o tym http://www.buzzfeed.com/lyapalater/20-celebs-that-need-to-examine-their-zippers?s=mobile

Gość gość
jak mialem najbardziej psychotyczne i hartkorowe dni w moim zyciu to mi sie nagminnie zdarzalo zapomniec o rozporku, az mnie to irytowalo, nigdy wiecej.

Gość niiiinfaaa
A ja tam lubie widok rozpietego rozporka jak sie rozsunie u faceta. Tylko panowie sie wstydza i jak sobie przypomna zorientuja sie to zaraz zapinaja zasuwaja. A szkoda. Taki rozpiety pobudza wyobraznie u kobiet i kobieta ma na czym oko zawiesic. Na meskim rozpietym rozporku. I to fakt. Czesto pijani panowie zapominaja zapiac chodza z rozpietymi

Gość gość
w ogóle nie pobudza wyobraźni ot zwyczajnie się zdarzy komuś maatko a coi zaraz wyobraźnia i inne pierdulety

Gość gość
Sam sie odsuwa zazwyczaj. Dlatego kupuje teraz spodnie z rozporkami na guziki.

Gość gość
mam takie różowe, obcisłe spodnie ze sztruksu, które bardzo często mi się same rozpinają. czasem o tym zapomnę i tak chodzę z rozpiętym zamkiem dłuższy czas. czy coś w tym złego?