Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyzni lubią duże piersi,przecież są obrzydliwe

Polecane posty

to nie to samo ale talia jest stosunkowo blisko miejsca pod biustem :) w talii to chyba mam z 45 cm :D a jednocześnie duże cycki wiem zazdrościcie :) Być może ta z 75B nie jest gruba ale ma dość szeroką klate...czytaj jest po prostu szeroką babą. :)

Gość gość
Nie, nie chciałabym. No wieloryby, tłuszcz się wylał z brzucha? :D

więc ktoś kto ma 75, 80 pod biustem raczej nie ma wąskiej talii :) są ta szerokie baby i przeważnie grube :)

Gość gość
gość Wiesz co to znaczy anoreksja? Kup sobie słownik. Bajki możesz swoim dzieciom wciskać. Szczupła laska (rozmiar 34 lub 36, nie więcej wieloryby), z miseczką D to ideał. Nie za mało, nie za dużo. Można się z nią pokazać i każdy kark z chęcią podniesienia sobie ego nie będzie do niej wieśniacko zarywać. Bo jakich wy macie adoratorów? Psów "cycki, cycki, tam cycki, h*j z twarzą i krzywymi nogami". x Rozmiar 36 to nie anoreksja,34 również nie,natomiast waga 47 przy wzroście 165 już o to zakrawa.Zresztą,szkoda słów.Krzywe nogi i paskudny ryj to chyba twoja domena.Ja jestem od czubku głowy po stopy śliczna,i tak mam duży biust.

Gość gość
Nie, nie chciałabym. No wieloryby, tłuszcz się wylał z brzucha? :D

więc wbijcie sobie wszytskie to do głowy ,że faceci mają w doopie dechy ale mają też w dooopie grubaski z dużymi cyckami...faceci kochali kochają szczupłe laski z cyckiem takie jak Siwiec (ona ma co prawda szczuply ale ma) lub Eva Green :)

Gość gość
gość Wiesz co to znaczy anoreksja? Kup sobie słownik. Bajki możesz swoim dzieciom wciskać. Szczupła laska (rozmiar 34 lub 36, nie więcej wieloryby), z miseczką D to ideał. Nie za mało, nie za dużo. Można się z nią pokazać i każdy kark z chęcią podniesienia sobie ego nie będzie do niej wieśniacko zarywać. Bo jakich wy macie adoratorów? Psów "cycki, cycki, tam cycki, h*j z twarzą i krzywymi nogami". x Rozmiar 36 to nie anoreksja,34 również nie,natomiast waga 47 przy wzroście 165 już o to zakrawa.Zresztą,szkoda słów.Krzywe nogi i paskudny ryj to chyba twoja domena.Ja jestem od czubku głowy po stopy śliczna,i tak mam duży biust. Tak sobie mów :D 47kg przy 165cm to jest normalna waga kłamczucho! :D wiedziałam, że jesteś wielorybem.

więc dużymi cyckami można sie chwalić ale pod warunkiem ,że ma się obwód POD maksimum 70 ;) heheh

Gość gość
22.01.14 [zgłoś do usunięcia] shaf78 to nie to samo ale talia jest stosunkowo blisko miejsca pod biustem usmiech.gif w talii to chyba mam z 45 cm smiech.gif a jednocześnie duże cycki wiem zazdrościcie usmiech.gif Być może ta z 75B nie jest gruba ale ma dość szeroką klate...czytaj jest po prostu szeroką babą. usmiech.gif v w talii mniej niz boska MM zazdroszcze bo moja siostrzenica ma mniej wiecej tyle a jest w podstawowce i serio 😭 w jednym udzie mam wieecej niz ty w talii zaraz ale w lydce mam mniej :classic_cool: dziekuje z idiotkami twojego pokroju nie bede sie silowac slownie bo przeciez i tak wygrywasz :)

Gość gość
A ty idiotką:))

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] shaf78 to po co idiotko nosisz 75 pod biustem skoro masz 64 cm w talii usmiech.gif ??? W takim razie nosisz o 3 rozmiary za duzy stanik usmiech.gif powinnaś nosić 60 usmiech.gif i wtedy od razu miska może C***odskoczy nawet do D usmiech.gif Idz do dobrej Brieferki usmiech.gif v nie rozrozniasz talii od reszty kobiecego ciala? dla ciebie talia i POD BIUSTEM to jedno i to samo? masz figure chlopca? tak podejrzewalam a teraz wes taborecik, kredeczki narusuj nam siebie ideale Nie tłumacz :D talia i pod biustem to nie to samo mali chłopcy :D

Gość gość
Tak sobie mów smiech.gif 47kg przy 165cm to jest normalna waga kłamczucho! smiech.gif wiedziałam, że jesteś wielorybem. x Tak,tak wieloryb to twoje drugie imię:).

Gość gość
22.01.14 [zgłoś do usunięcia] shaf78 to nie to samo ale talia jest stosunkowo blisko miejsca pod biustem usmiech.gif w talii to chyba mam z 45 cm smiech.gif a jednocześnie duże cycki wiem zazdrościcie usmiech.gif Być może ta z 75B nie jest gruba ale ma dość szeroką klate...czytaj jest po prostu szeroką babą. usmiech.gif v w talii mniej niz boska MM zazdroszcze bo moja siostrzenica ma mniej wiecej tyle a jest w podstawowce i serio w jednym udzie mam wieecej niz ty w talii zaraz ale w lydce mam mniej dziekuje z idiotkami twojego pokroju nie bede sie silowac slownie bo przeciez i tak wygrywasz Też jebłam z tego :D

wiem ,że zazdroscisz :) wiele ludzi zwarca wlasnie na to uwage ,że mam niesamowcie wąską talię i jednoczesnie duzy biust :) i faceci za mną szaleją :) i wcale mi nie przeszkadza ,że jestem tak szczuplłą akurat TAM jak dziewczyna z podstawowki :) Faceci kochają wąskie talie i duze cycki :)

Gość gość
One sobie tak dodają, musi się wieloryb jakoś pocieszyć kłamstewkami. Co się widzi na ulicach to jak baby na siłę wpychają się w staniki o złym, mniejszym obwodzie.

Gość gość
Tak sobie mów smiech.gif 47kg przy 165cm to jest normalna waga kłamczucho! smiech.gif wiedziałam, że jesteś wielorybem. x Tak,tak wieloryb to twoje drugie imię . Grubaśnico nie szczekaj :D ale masz poziom :D 47kg to idealnie przy 165cm, więcej to już nadwaga. Tak to jest jak się waży 100kg i chwali, że się ma F, G, H :D ale co z tego? Nic. Chcesz coś udowodnić? :D

Gość gość
wyzywać facetów od mikro penisów bo mają "tylko" 15 cm to pierwsze a jak ktoś powie coś o piersiach to krzyk i afera!

co ja się będę z wami kłóciła ...same wiecie ,że uwagę facetów najbardziej przykułaby Marlin Monroe lub Hally Barry a nie Karolina Szostak czy Liszowska , bądź w drugą stronę decha jak Kiera Kinghlty czy jak jej tam...

Gość gość
Tak,tak wieloryb to twoje drugie imię . Grubaśnico nie szczekaj smiech.gif ale masz poziom smiech.gif 47kg to idealnie przy 165cm, więcej to już nadwaga. Tak to jest jak się waży 100kg i chwali, że się ma F, G, H smiech.gif ale co z tego? Nic. Chcesz coś udowodnić? smiech.gif x Mam 53 kg i 70 G,możesz pomarzyć.Żegnam.

Gość gość
No i się wydało :D k****, ugryźcie się w d**ę :D

Gość gość
Tak z 5 kg podskoczyło ci o 4 rozmiary :D tak, tak :D chyba z 30, przyznaj się, nie wstydź.

Gość gość
Po co tak kłamać? Mnie i tak to nie imponuje ani nie złości, ani grzeje ani ziębi. Po co się tak ośmieszać? Przy więcej niż D - E jest już problem z kupnem fajnych ubrań.

Gość gość
No już wieloryby lub ich szurnięc***artnerzy - kłamstewko wymyślać na poczekaniu :D

z kim przeciętny facet wolałby iść do łóżka ? Z Karoliną Szostka czy z Hally Barry :D ?

Przy więcej niż D - E jest już problem z kupnem fajnych ubrań. _________________ Głupoty :) jak ma sie 60 pod biustem to nie jest to żadne problem a mam F :)

Gość gość
Tak jest problem z kupnem ubrań,zawsze kupuję bluzki elastyczne,inaczej musiałabym nosić rozmiar większe i wtedy wygląda się jak w worku.

Gość gość
shaf78 70 G ? Jeszcze ujdzie usmiech.gif ale jednak to nie to samo co 65 oczko.gif x No ujdzie,racja:).

Gość gość
fajne sa duze biusty ale jeszcze fajniejsze gdy sama wlascicielka ma rowno pod kopulka ;)