Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Informacje na temat szkoły i slubu

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie Mam pytanie, po wakacjach bede szła do 3 kl. liceum, w te wakacje wraz z narzeczonym planujemy slub, czy w szkole moga byc jakies problemy wynikajace z zawarcia zwiazku malzenskiego?

Gość gość
narzeczony też z trzeciej klasy ?

Gość gość
Raczej nie powinno być problemu.

Gość gość
dzieciary sie za slub biora a za rok rozwód :/ do nauki dziewczyno a nie bzdury we łbie

Gość gość
Nie narzeczony jest starszy. A co do komentarza : dzieciary sie za slub biora a za rok rozwód :/ do nauki dziewczyno a nie bzdury we łbie . Może tak bylo w twojej sytuacji, bo w mojej na pewno nie będzie . Zadałam pytanie i oczekiwałam odpowiedzi a nie komentowania naszego wyboru.

Gość gość
Zgadzam się . Skoro myślisz, że miłość i ślub to bzdura, to życzę Ci powodzenia. Nie ważny jest wiek, liczy się dojrzałość . Jest mnóstwo ludzi po 30-stce, którzy zamiast mózgu mają siano w glowie.

Gość gość
Jestem w takiej samej sytuacji, również mam 18 lat i spodziewamy się dziecka . Jesteśmy ze sobą 3 lata, kochamy się, mieszkamy ze sobą, jest nam razem dobrze, więc dlaczego ślub miałby się odbyć jak będziemy starsi, nie rozumiem tego.. to, że ty nie jesteś zakochana, że nie masz bliskiej osoby, to nie znaczy, że inni nie mają .. to tylko świadczy o tym, że musisz zmienić swoje podejście