Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tosiapytosia,

Codziennie wychodzicie z dziecmi 2 razy na spacer?

Polecane posty

Gość gość
No dzisiaj to ani razy chyba nie pójdziemy ,leje deszcz ,w deszczu chodzić zamiaru nie mam ,ale mam cały czas nadzieje że przestanie bo widzę rozjaśnienie .

Gość gość
znacie jakieś ciekawe strony dla dzieci? ja ostatnio znalazłam taka stronkę, polecam! ciekawe gry i zabawy dla maluchów :) http://dladzieci.pl/

Gość gość
ja jade na dzialke zawsze po 17 i tam siedzimy do oklo 21.mlody się tam wybiega.nie widze potrzeby wychodzicc wcześniej i 2x

Gość gość
Jak jest upał- nie, wstaje dość późno, po zebraniu się rano robi się 10-11 i jest już tak ciepło że się męczy, wychodzimy dopiero późnym popołudniem. Jak jest chłodniej to tak, bo go nosi w domu. Jak był niemowlakiem i mogłam go w samym pampersie wozić, osłoniętego parasolką w wózku to częściej. U babci jak jest i ma podwórko to praktycznie większość dnia tam biega.

Gość gość
nie rozumiem co to znaczy - nie wychodzę bo mieszkam na 3 piętrze? A znam takie co mieszkaly na 4 i wychodzily 2 razy a nawet więcej. trzeba tylko chcieć. Mozliwosci jest wiele. Pomoc sąsiadow. Stelaz wozka lub caly wozek w aucie pod blokiem. Jedna moja kolezanka kupila nawe specjalnie garaz żeby tam trzymać wozek. Kupic lekki wozek, sa takie nawet z gondolkami np. maxi cosi elea.

Gość gość
Puknij sie w dynie, nikt normalny nie będzie 2xdziennie zazil z 3 piętra z wózkiem, nawet lekkim. Kretynka.

Gość gość
No to ja jestem nienormalna bo mieszkam na 4 pietrze(blok bez windy) i na dwór wychodzę nawet 3 razy dziennie . Stelaż zostawiam na dole a dziecko znoszę w gondoli.