Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beyoncheath

Jestem katoliczką zakochałam się w SJ ma ktoś doświadczenia ?

Polecane posty

Gość Beyoncheath

Tak jak w temacie może ktoś ma doświadczenie życiowe w takim związku proszę o wypowiedzi na ten temat.

Gość Beyoncheath
Niema nikogo kto to przeżył bardzo proszę o jakieś wypowiedzi. Dzisiaj mi to powiedział jestem w szoku nie wiem jak mam dalej patrzec na to wszystko. Wiem że wiara ta jest specyficzna ....

Gość gość
ma doświadczenie,albo raczej znam doświadczenie;bo to nie moje osobiste przeżycie

Gość baraninka...
mam jedynie takie doswiadczenie, ze dwie osoby nie zgadzajace sie w punkcie wiary beda mialy w zwiazku albo klopoty, albo bedzie to wieczny temat tabu, co w koncu moze wybuchnac i zwaizek sie rozpadnie. osoby religijne powinny miec to na uwadze. jesli chodzi o zwiazki, to moje zdanie jest takie: albo twoj byt okresla i warunkuje milosc do tej osoby, albo religijnosc. jezeli religijnosc - szukaj faceta o tych samych pogladach. jezeli milosc - roznice religijne nie powinny nic zamacic.

Gość gość
co to jest SJ???

Gość gość
juz wiem swiadkowie jechowi

Gość gość
jezeli jestescie fanatykami religijnymi to nie wroze nic dobrego w tym zwiazku... Jesli cala jego rodzina jest SJ to nie bedziecie miec blogoslawienstwa z ich strony :P I na slub i na wesele nie przyjda.

Gość gość
Znam związki Świadków Jehowy, to najbardziej zgodne i miłujące małżeństwa pod słońcem.Tam nie ma zdrady ,kłamstwa .obserwując ich myślałam, że takie małżeństwa można oglądać w filmach. Tam liczy się RELIGIA.

Gość gość
oczywiscie, ja tez znam takie zgodne zwiazki SJ. Ale zona jest SJ i maz jest SJ...