Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanaprzezinternet

Internetowe zauroczenie.

Polecane posty

Tak w skrócie: Piszemy razem od roku, ale rozmowa ma charakter bardziej przyjacielski i do tej pory nie padały żadne wyznania. Piszemy codziennie i te rozmowy są naprawdę miłe. Widziałam zaledwie kilka jego zdjęć. Od jakiegoś czasu przyłapuje się na tym, że ciągle o nim myślę... najgłupsza wiadomość typu 'dobranoc' strasznie mnie cieszy. LUDZIE! czy to ma sens? Dodam, że dzielą nas kilometry (dwa różne końce Polski) i wiek (cztery lata, on liceum, ja studia). Nawet gdyby on odwzajemniał uczucie to nie mielibyśmy możliwości bycia razem przynajmniej teraz... a czekać tyle?!

naiwna ja

Ludzie mają różne słabości i odchyły więc nie masz się czym martwić albowiem nie ty pierwsza i nie ostatnia masz ten "dylemat" :classic_cool: Poza tym przejdzie Ci to zauroczenie :D

nie chce żeby przechodziło ;C wątpię, żebym kiedyś poznała kogoś fajniejszego

Gość Najwyzej punktowana odpowiedz
"nie chce żeby przechodziło ;C wątpię, żebym kiedyś poznała kogoś fajniejszego" X Przejdzie po pierwszej rozmowie twarza w twarz :) Ludzie wirtualnie kreuja sie na kogos kim nie sa. Osoba z ktora sie spotkasz bedzie bardzo roznila sie od tej z ktora piszesz :) Przynajmniej tak to w wiekszosci wypadkow wyglada

Gość koleżanka .....
O matko!Rok piszecie?To juz jest bardzo głęboka relacja.Jestescie jakby w związku,ale na odległość.Jest duze zaangazowanie z waszej strony.To tzw.wirtualna milość.Ciągnij to i nie myśl o tym co będzie i czy to ma sens.Czas pokaże.

'Przejdzie po pierwszej rozmowie twarza w twarz usmiech.gif Ludzie wirtualnie kreuja sie na kogos kim nie sa. Osoba z ktora sie spotkasz bedzie bardzo roznila sie od tej z ktora piszesz usmiech.gif Przynajmniej tak to w wiekszosci wypadkow wyglada' po roku wydaje mi się, że już dobrze go znam i raczej nie nikogo się nie kreuje, nie ukrywa swoich wad i porażek

piosenki miłosne mi wysyła... i co ja mam myśleć grrrrr

Gość gość
ze Ciebie kocha...ales Ty glupia Zoska ! :-D

Gość Najwyzej punktowana odpowiedz
"po roku wydaje mi się, że już dobrze go znam i raczej nie nikogo się nie kreuje, nie ukrywa swoich wad i porażek" X Jezeli wydaje cci sie ze znasz kogos kogo poznajesz przez internet to masz 100% racji - wydaje ci sie

Gość gość
czy nie lepiej jak on szepcze do ucha? Latwiej uwierzyc w bajki? :-)

"czy nie lepiej jak on szepcze do ucha? Latwiej uwierzyc w bajki?" oj jak fajnie by było mieć go tak blisko

kocha, nie kocha, kocha, nie kocha... a miał ktoś z Was takie internetowe doświadczenia?

Gość gość
gdzies na kafe jest temat rozmawiam z nim przez internet od 3 lat, pod koniec to doszło od tego ze rozmawiali ze sobą 10 lat i sie nei sptkali w koncu miało dojsc do spotkania on ją wystawił poszukam linka

Gość visited
To bardzo proste. Kazdy z nas potrzebuje kogos. Jak jej nie ma "pod reka" to sie to troche idealizuje. A moze to i jest w tym wszystkim interesujace. Troche naiwne. Ale chyba ok :-D

"gdzies na kafe jest temat rozmawiam z nim przez internet od 3 lat, pod koniec to doszło od tego ze rozmawiali ze sobą 10 lat i sie nei sptkali w koncu miało dojsc do spotkania on ją wystawił poszukam linka" x poczytałam trochę i strasznie to smutne... z jednej strony taka znajomość jest strasznie uzależniająca, a z drugiej przecież szanse, że coś z tego będzie są niemal minimalne teraz pytanie: skończyć to, trochę pocierpieć i cały czas zastanawiać się co by było gdyby czy raczej ciągnąć to, ale na chłodno jako TYLKO przyjaciele i nalegać na spotkanie SICK

Gość gość
zawsze jest szansa.... :-D

Gość gość
Tez bylam w podobnej sytuacji.. pisalam z gosciem rok. Bylo bardzo milo. Wydawalo nam sie ze sie kochamy.. mielismy nawet wspolne plany.. on duzo do mnie dzwonil, mowil ze kocha.. i co? Znalazl sobie inna tam gdzie mieszka.. bylo mi ciezko przez jakis miesiac ale potem przeszlo.. Dzis jestem bardzo szczesliwa z chlopakiem z pobliskiej miejscowosci. Z tego co wiem ten chlopak z internetu tez jest szczesliwy :-) Dodam ze nie zaluje tej znajomosci.

Jest październik i dalej piszemy!!! Ludzie ja go chyba KOCHAM. K*****. jak mu to powiedzieć. I czy w ogóle...

Gość gość
K*****. Moze lepiej nie mow?

minął kolejny miesiąc... coraz bardziej w tym siedzę. Dwa razy niby w żartach zaproponował że chce mieć ze mną dzieci. Często pisze, że pewnie za jakiś czas już nie bede o nim pamiętać. Myślicie, że chce jakiegoś wyznania ? najwidoczniej myśli o przyszłości, ale boi sie zrobić krok do przodu ;cc

Gość gość
Stara krowa w licealiście się zakochała przez internet, no nie patologia? Czego baby niedopchane nie zrobią żeby poczuć bolca, nosz głowa boli :-O