Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa14

Mam 14 lat i cellulit ;( Prosze poradzcie

Polecane posty

Gość nowa14

Cellulit mam od niedawna mam go na pupie i udach.Jestem szczupła mam 163 wzrostu i ważę 50kg. Od paru dni regularnie ćwiczę.Słyszałam ,że pomagają bańki chińskie ale boje się powiedzieć mamie bo ona to od razu skrytykuje i powie ,że wymyślam.Nie pokazuje się w krótkich spodenkach bo pewnie mnie wyśmieją ;( Boje się ,że bez ten cellulit nie będę mogła znaleśc chłopaka.Pomocy ! Jak się z tym uporać?

Gość AKRONIMOWA
Nigdy nie miałam takiego problemu (mam 20lat) ale coś tam słyszałam kiedyś o sposobach: -peeling z kawy (poczytaj w necie albo obejrzyj na YT) -ćwiczenia z Mel B. ponoć pomagają -zdrowa dieta -kremy, balsamy-poproś mamę, zeby poszła z Tobą na zakupy, ale przed tym wejdź na wizaz.pl w kategorię KWC-tam są recenzje kosmetyków, znajdź jakiś najlepszy a i z racji, że ma 14 lat to takiw dobrym przedziale cenowym i odpowiednim dla nastolatki;) Powodzenia!

Gość nowa14
Bardzo dziękuje :) mam nadzieje że to mi pomoże ;) najgorsze jest to ,że mam to uwarunkowane genetycznie ;(

Gość gość
przesadzasz z tymi krótkimi spodniami . jak jesteś szczupła to odsłoń nogi ;). nikt przecież nie dojrzy :P

Gość nowa14
Dojrzy ,dojrzy....