Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udowadniam_fakt

Niscy faceci to zjeby

Polecane posty

Gość udowadniam_fakt

Pewnie trzeba przeprowadzić próbę na przynajmniej 1000 facetów, ale ja znam paru moje koleżanki też i często powtarza się schemat że mały facet (poniżej 170) to: -choleryk z ego z kosmosu, nie do wytrzymania -melancholik, zamulający niezmiernie, niekontaktowy i niepewny siebie taki mały hitlerek albo małe płochliwe zwierzątko

Gość gość
tak mój ojciec ma 170 :O

Gość zależy gdzie
bo np. we Włoszech to norma jak facet ma np.174 i to jest normalny wzrost i nie jest uznawany za niskiego. czytałam gdzieś że mały facet ma dużego fiuta ale wątpie niech jakiś niski mężczyzna sie wypowie

Gość gość
hitler mial mocny charakter, niespotykanie mocny

Gość tak to są fakty wystarczy
wspomnieć nazwiska: Kaczyński, Polański, Cruise (scjentolog_ małe jest z*****e

Gość kjkkj
piróg , mozil

Gość Marek Kondrat (168)
zadaje się z ponad 30 lat młodszą córką jego kolegi.

Gość gość
Tusk

Gość Tusk???
przecież tusk nie jest wcale niski

Gość Tusk to kurdupel
:D

Gość Tusk???
Tusk ma 174 w porównaniu z takim Kaczyńskim to gigant. A Polański z 165 musi założyć 9 cm koturny żeby dorównać Tuskowi :P

Gość Tusk to kurdupel
Co z tego i tak Tusk jest niski.

Gość jkkjk
gigant ? sredni wzrost dla faceta to 180 cm wysoki 190 cm niski ponizej 180 cm tusk jest niskiego wzrostu

Gość udowadniam_fakt
Stalin-164 Lenin-164 Putin-170 Kwaśniewski-170 Silvio Berlusconi 165 Hitler-173

Gość kkj
Albert Einstein 175 cm

Gość gość
Buhahaha. Wysocy nie mają rozumu.

Gość 174,175 to przeciętny wzrost
faceta, na pewno nie niski debile :O niski to 170 i poniżej tak jak u kobiety przeciętny to 164 a poniżej 160 to niski

Gość Tusk to kurdupel
Dobra ,a tak na poważnie ,to temat bez sensu ,bo taką samą tezę można postawić o wysokich i przytoczyć inne nazwiska .Generalnie co pokolenie ludzie staja się coraz wyżsi i należy się z tym liczyć .Zobaczcie ile teraz młodzieży jest powyżej 1,75 .Tyle w temacie .🖐️

Gość Tusk to kurdupel
Debila szukaj u siebie w lustrze 🖐️

Gość bernank
bo to było tak , kiedy Pan Bóg rozdawał facetom kutasy to zebrał na polanie wszystkich facetów i w koszu wiklinowym przyniósł kutasy różnej wielkości i gabarytów i wysypał z kosza , sprytni faceci niskiego i średniego wzrostu byli najbliżej gleby , więc wybierali największe okazy a wysokim to tylko zostały odpady , ponieważ zanim się schylił po zdobycz to już nie było czego szukać , i tak zostało do dnia dzisiejszego, że facet który ma 170 cm. wzrostu ma zdrową pauukę o konkretnych gabarytach a wysoki gostek może najwyżej się pochwalić trokami od kaleson

Gość gość
Ale Tom Cruise to ciasteczko :)

Gość Tusk to kurdupel
Sama jesteś debilem :D Tusk nie ma 175 cm ,tylko 173 cm wzrostu dla mężczyzny nie jest do dużo .Może dla ciebie :D

Gość bernank twoje posty
zawsze mnie rozwalają :D

Gość mój stary ma 169 i coś
jest na rzeczy, po prostu mali faceci całe zycie mają poczucie że są gorsi bo są niscy i inni się z nich śmieją więc muszą sobie to czymś nadrobić.

Gość gość
Jak ma się pozycję ,pieniądze i władze to wzrost nie ma specjalnego znaczenia ,mówimy o zwykłych śmiertelnikach.Niscy faceci mają charakter do paki.Mam takiego , od niedawna i gorąco tego żałuje.Myślałam jest mały ,ale serce ma duże , w życiu się okazało zupełnie inaczej .Mam go dosyć! niedość że jest równy ze mną(jestem inaczej zbudowana i wyglądam , jak na kobietę w sam raz) w złości mówi na mnie kurd*pel.Kompleksy dusi w sobie ,potem są tego efekty.Zazdrosny okropnie a nie daje mu powodów.On zachowuje się ,jak maczo .bo chce na siebie zwrócić uwagę.Nie wszyscy niscy tacy są tylko słabi .

Gość Karol z Mielna
bernank zgadzam się z tym co napisałeś. Ja mam 172 cm wzrostu ale pałe długą i grubą.

Gość gość
no gorzej ,jak się nie ma tego i tego.

Mnie się z niskim przyjemnie gada, ostatnio śmialiśmy się wspominając czasy podstawówki i przedszkola, poza tym ten niski jest wysportowany i ma ładne ciało, więc tym bardziej miło się rozmawiało ;) Nie rozumiem niektórych z Was!

Gość bernank
aaaaaaa , namawiam na pewien eksperyment kobieto , sprawdź, jeżeli nie wierzysz doświadczalnie na sobie , gdy się będziesz kochać i bzykać z wysokim przystojniakiem to na koniec wysoki gostek zwykle zadaje pytanie kobiecie CZY BYŁO BOOSKO I PRZYJEMNIE ? facet niskiego lub średniego wzrostu nigdy takiego pytania nie zadaje i nie zada po wspaniałym bzykanku , facet niskiego i średniego wzrostu odczytuje to z twarzy kobiety , że było jej dobrze i głęboko poczuła przyjemność i orgazm aż do rozerwania kiszki stolzowej

Gość a co ma wzrost
do fiuta? co za bzdury każdy wysoki ma małego a mały dużego? pierdoły ale bernank zawsze chrzani