Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udowadniam_fakt

Niscy faceci to zjeby

Polecane posty

Gość gość
bernank jest kurd*plem z dużym fiutem i to jedyne czym się może pochwalić więc się chwali.

Gość kobieta po przejsciach
znam takiego jednego nawet dobrze:P faktycznie jest do niczego

Gość gość
Potwierdzam że niscy faceci to ZJEBY i to do kwadratu!

Gość gość
o tak niscy są mili ,kulturalni ,uwodzicielscy , ale tylko dla obcych ,przez chwilę a w życiu , koszmar.Kompleksy i depresja.

Gość gość
zakochałam się w niskim bo myślałam że na takie rzeczy się nie patrzy i jestem rozczarowana ,bo to egoista otoczony kumplami popijający piwo i robiący z siebie ogie...rka.

Gość Coelła
Masz rację autorko niscy nie mają nic do zaoferowania nawet penisy mają małe. Śmiesza mnie ci panowie co tu dużo o swoich wymiarach krzyczą a mało mleka pewno dają :) miałam dwóch chłopaków poniżej 170i mieli krótkie pałki. Mam teraz chłopa wysokiego i ma tam 19cm to jest sprzęt :) zobaczcie na sprzęt rocco sifredi facet jak się patrzy i sprzęt ok 20cm :-P

Gość gość
mam 181cm wzrostu czy wg autorki jestem zje.bem? Czy ona naprawde jest tak tępa by wzrost był dla niej wyznacznikiem inteligencji, zyciowej mądrosc, humoru i ogólnie wszsytkiego?

Gość Coelła
facet ktory w koło krzyczy że ma wielkiego zazwyczaj nic tam nie ma ;)

Gość Coelła
Nie masz 181nie ściemniaj. Ale nie martw się niziolku, niziolki z władcy pierścieni byli uroczy i podobali się np mojej znajomej głowa do góry

Gość gość
czy są niscy , czy wysocy.

Gość gość
Wołodjoski był spoko.

Gość mali faceci
to tragedia, kompleksy na kilometr

Gość gość
mi wystarczy że najwięksi zbrodniarze Stalin, Lenin, Hitler, większość beznadziejnych polityków Kaczyński, Kwaśniewski, Silvio Berlusconi sa niscy. to wystarczy by stwierdzić że niscy faceci są częściej z*****i niż wysocy. dziwne, że wśród masowych zbrodniarzy nie ma facetów powyżej 180 to warte odnotowania...

Gość Hermenegildda
"wysoki gostek zwykle zadaje pytanie kobiecie CZY BYŁO BOOSKO I PRZYJEMNIE ? facet niskiego lub średniego wzrostu nigdy takiego pytania nie zadaje i nie zada " mały nie zada bo jest chamem i gówno go to interesuje czy kobieta byłą zadowolona :O

Gość gość
Niski zazdrości wyższemu wzrostu! Wyższy ma większy mózg i wyższe IQ! Wyższy zawsze będzie miał lepiej od karła! Na wyższego więcej lasek leci! Wyższy zawsze jest lepiej wykształcony! Wysoki mężczyzna ma lepsza urodę on niższego! Piękniejszy jest zawsze inteligentniejszy od wyższego! Wysoki nie musi kobiet podrywać i nie jedzie na desperata! Głupi ma zawsze gorzej i ma patologiczny ryj i głupi wyraz twarzy! Tylko mądry się umie śmiać!

Gość gość
no tak , z tego wynika , że żyrafa jest mądrzejsza od psa , bo jest wyższa

Gość gość
wysoki jak brzoza , głupi jak koza

Gość gość
Ludzie to są dzikie pięciopalczaste małpy! Zwierzyniec! Goryle und makaki and szympansy! Już w pierwszej klasie podstawówki widać kto jak szybko pisze! Po co komu charakter pisma w erze tekstowych jRPG i komputrów! Teraz wszystko się na klawierkach wystukuje! Komputer uszkadza mozg und oczy and plecy! Konsola zdrowsza jest od PC! Żule wola pić! Narkomani to się zaćpają na śmierć!

Gość gość
Ja jestem facetem. Mam 27 lat i 183 cm.

Gość BellaBell
Mój facet ma jakieś 165 wzrostu i nie mam mu nic do zarzucenia. Sprzęt idealny, 18 cm, kochany, opiekuńczy, świata poza mną nie widzi.

A i seks oczywiście najlepszy jaki w życiu miałam, żaden facet nigdy nie wysilił się żeby dać mi więcej niż jeden orgazm. Mój 'krasnal' tylko liczy ile było ostatnio żeby następnym razem 'pobić rekord'.