Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swędzi mnieee

Nowy partner i ciągłe swędzenie sromu i ciągłe wizyty u ginekologa

Polecane posty

Gość swędzi mnieee

Mam nowego partnera, to mój drugi partner seksualny. I od 4 miesięcy mam swędzenie pochwy, sromu połączone z bólem i zaczerwienieniem. Do tego zatkał mi się gruczoł łojowy na wargach większych. BYłam już 2 razy u ginekologa, za pierwszym razem nie zauważył nic a za drugim rpzepisał antybiotyk który jak się teraz okazuje nie zadziałał bo znowu mam te objawy. Kochamy się w prezerwatywie, dwa razy tylko nam pekła i chyba stąd te objawy. Pytam go czy ma jakieś obajawy mówi że nie ma, co do partnerek to twierdzi ze przez ostatnie 2 lata z nikim nie uprawiał seksu. ZAczyanm się martwic czy oby on mówi mi rpawdę. Nigdy nie miałam tak upierdliwego zapalenia, nawet jeśli miałam to wystarczyła jedna wizyta , leki i był spokój

Gość swędzi mnieee
Nie mam żadnych upławów, jedynie to swędzenie i ból a do tego ten zatkany gruczoł o wielkości grochu który nie zniknoł nawet po antybiotyku

Gość gość
może to jakaś grzybica niekoniecznie od Twojego faceta

Gość gość
Następnym razem koniecznie zafunduj leczenie sobie i partnerowi! Musicie wyleczyć to oboje, inaczej nie ma to sensu

Gość swędzi mnieee
Strasznie się teraz boję czy to aby nie jakaś choroba weneryczna:-( Chyba go wtedy zabiję!

Gość swędzi mnieee
Ale przecież po moim ostatnim leczeniu które miałam miesiąc temu nie pekła nam prezerwatywa wiec skąd to pieroństwo ?? czemu nawet antybiotyk sobie nie poradził?? Nigdy nie miałam grzybicy, poza tym nie mam upławów wiec to raczej odpada

Gość prawictwo pospolite125
LOL ?

Gość gość
był czegoś nosicielem, na pewno grzyba candida,leczcie się oboje.

Gość swędzi mnieee
Ale przy grzybie sa podobno straszne upławy, a ja takich nie mam

Gość gość
rzęsistek.

Gość swędzi mnieee
Gdyby był rzęsistek to brałam tydzień czasu antybiotyk, niecały miesiąc temu wiec czemu nie zadziałał????

Gość swędzi mnieee
Poza tym pierwszy raz w zyciu pojawiła mi się taka gulka na wargasch sromowych. Nigdy czegos takiego nie miała. Mam ja już ponad 2 miesiące i nawet antybiotyk nie poradził sobie z nią bo mam ja nadal

Gość gość
Ja miałam grzybicę i uwierz, zadnych upławów, tylko taka jakby serkowata wydzielina w tych okolicach plus swędzenie. Zapachu też nie było. Ale udało mi się bez antybiotyku, Clotrimazolum w tabletkach dopochwowych i Pimafucort na złagodzenie objawów:) A antybiotyk na grzybicę nie podziała

Gość swędzi mnieee
aha to na grzybice nie działa antybiotyk?? ja miałam kuracje antybiotykową tydzien

Gość gość
często używasz środków do higieny intymnej? Nie każdemu służy.

Gość gość
Ponowna wizyta u ginekologa konieczna, ale zanim tam dotrzesz mam radę - podmywaj się tylko wodą i dziecięcym mydłem, na koniec"podmywaj" części intymne roztworem: 1 czubata łyżka sody oczyszczonej rozpuszczona w 1 litrze letniej wody. Powinno Ci pomóc.