Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropelka27

Kolejny facet zdziwił się, że w wieku 27 lat

Polecane posty

Gość Kropelka27

nie mam dzieci ani męża. Czy to ja jestem nienormalna czy to świat oszalał?

Gość gość
jestes nienormalna bo kierujesz sie opiniami innych

Gość Kropelka27
Nie kieruje, po prostu jestem zaskoczona.

Gość gość
moja mnie porodziła w wieku 31 i byłam jej pierwszym dzieciątkiem chajtał się ze swoim w 30

Gość gość
Faceci nie ale koleżanki w pracy mnie palcami wytykają. Mam 34

Gość gość
No i co z tego

Gość Kropelka27
No dziwi mnie to, przecież czasy się zmieniły. Ale czemu Cię koleżanki wytykają, przecież to Twoje życie i wybory?

Gość gość
Nie wiem czy moje wybory, ja bym chciała wyjść za mąż, ale jestem bardzo nieśmiała i nie miałam nigdy wielkiego powodzenia. W wieki 24 lat miałam dopiero pierwszego faceta, byłam z nim kilka lat, dowiedziałam się,że mnie zdradził, więc go zostawiłam. Potem przez kilka lat byłam sama, teraz od paru miesięcy mam partnera. A co do koleżanek z pracy, wszystkie są ode mnie młodsze i mają 22-27 lat. Trzy są już zamężne, od niedawna. Nieustannie rozmawiają o mężczyznach. Przez te 2 lata pracy tu nasłuchałam się, że 24-latka to już stara panna, że jak się na studiach nie znajdzie faceta, to nigdy i ogólnie całe ich życie kręciło się wokół facetów i ślubu... Tylko to trochę przykre słuchać, że po 25 roku życia jest się starym i ciężko znaleźć faceta, że później są problemy z dziećmi itd.

Gość Kropelka27
Głupoty mówią, pewnie specjalnie chcą Ci dopiec. Z takim czymś szczerze mówiąc spotkałam się tylko u nas. Mieszkałam kilka lat w Niemczech i tam na dobrą sprawę ludzie dopiero po 30 zaczynali myśleć o zakładaniu rodziny i dzieciach.

Gość gość
Ja staram się cieszyć życiem, a one żyją tylko tematem ślubu i myślę, że nie tyle chcą mi dopiec, tylko same rzeczywiście boją się, że nikogo nie znajdą, ale czemu nie umiem powiedzieć. Natomiast żaden mężczyzna nie był nigdy zdziwiony że jestem sama

Gość autorko a z iloma facetami
spalas?

Gość bernank
każdy normalnie myślący facet o tym wie, że - kobieta w wieku 18 - 19 lat pisze maturę , potem pięć lat studiów i w wieku 24 - 25 lat otrzymuje dyplom magistra nie ważne od jakich siedmiu boleści ale dyplom obroniła potem doktorat i po obronie doktoratu w wieku 28 lat nie mając żadnej szansy na pracę w swoim zawodzie i będąc dziewicą nowoorleańską zaczyna poszukiwania pracy i męża - a na pierwszej randce z facetem wygląda jak stara babcia w okularach , w okularach - minus 7 dp. i wyglądając jak strach na wróble zadaje pytanie facetowi ' a jaką ostatnio przeczytałeś książkę rozwojową ? ' i facet dębieje i głupieje na dzień dobry a kobieta wraca z randki do domu zażenowana i zniesmaczona , myśląc sobie, że już nie ma normalnych facetów i przytula się do kota i płacze do poduszki, że to wszystko jest do doopy

Gość bernank
każdy normalny facet idzie na randkę z pewnymi marzeniami i oczekiwaniami i nagle doopa z marzeń, ponieważ spotyka intelektualistkę i myślicielkę, nie nadającą się zupełnie do życia ale z dyplomem doktorskim w okularach grubych jak wieka od słoików

Gość gość
bernank twoje wywody możesz sobie w doope wsadzić!

Gość Kropelka27
Spałam z 2, a co to ma za znaczenie? Nie jestem okularnicą, jak ktoś wspomniał, po prostu nie mam parcia na ślub i dzieci. Byłam już w związkach, ale nie wychodziło i tyle.

opowiedz cos wiecej, czemu nie wychodzily? z nami cos bylo nie tak, czy ty nie umialas?

Gość Kropelka27
Chyba przyciągam nieodpowiednich. Jeden, z którym byłam 5 lat zdradził, drugi kłamał jak najęty, a na końcu też dowiedziałam się, że nie byłam jedyną. A trzeci był fajny, ale miał podobne przejścia do moich i po pół roku stwierdził, że już się nie nadaje do związku. W sumie to przez pół roku właśnie o to były spięcia między nami.

Gość gość
kochana w PL do tej pory panna jak nie miała dziecka w wieku lat 19stu to już tragedia obecnie z czego się cieszę ...znaczy nie z tego co jest obecnie ani z tych obecnych czasów bo są chooojowe totalnie ale jedno jest w tym dobre.....Kobieta może żyć kształcić bawić używać życia a dzieci i męża....powinna dopiero planować po 30stce także nie dziw się że są jeszcze tacy co się dziwią ....a niech się dziwią TY żyj tak jak uważasz ...byleby moralnie i nie krzywdząc ludzi ;) na dzieci i męża masz w choooj czasu :)

Gość bernank
oczywiście, masz czas do emerytury będąc na bezrobociu a potem jakoś się ułoży

Gość Kropelka27
A czemu się nie nadajesz? .No mi się akurat do tego nie śpieszy, ale chyba jednak się przeniosę za granicę, bo tu mi za niedługo żyć nie dają. A takie gadanie mimo wszystko może uprzykrzać życie.

to bardzo dluga historia... ;) z reszta ja jestem jak zamkniety skarbiec, a ty chyba nie masz jeszcze kluczyka... ;P;) ale konto mam czyste jak cos... ;)

Gość Kropelka27
Bernank a czemu myślisz, że nie mam pracy? Mam i to bardzo satysfakcjonującą.

Gość szczerze  to
też nie mam dzieci i mieć nie zamierzam .. a w doopie mam co myślą koleżanki To moje życie i moje wybory a nikomu krzywdy nie robię tym że mam czy nie mam dzieci .. Ja nie mam pretensji do tego że ona mają dzieci więc niech się ktoś nei interesuje tym że nie mam Ale oczywiście wiem ze jest tak jak móiasz jak też jak komuś powiem swój wiek to zaraz pytanko się pojawia - a dziecko ile mam lat a ja na to -nie ma wcale lat bo nie me dziecka a dalej rozmowa -a mąż co na to ??? -a ja mówię nie mam męża - a czemu taka ładna dziewczyna/kobieta i męża nie ma !!!! dlaczego ???? Ale tak zazwyczaj dziwą się starsze pokolenia w wieku babć ... bo jednak teraz troszkę ludzkość poszła tokiem myślenia do przodu i to naprawdę sprawa osobista że ktoś nie ma dzieci i męża !

Gość gość
bernank ma coś z mózgiem. Lepiej nie zwracaj na niego uwagi.

Gość jaaa26
bernank .... hahahah dobre :) popieram :) zauważcie ambitne z wysokim wykształceniem to mają nie wiadomo jakie mniemanie o sobie... żenada... też jestem po szkole wyższej ale bez jaj , uważam że kobieta powinna być i do tańca i do różańca.... nie do końca ważny wygląd , każdy trafi na swojego :) a Ty pewnie za dużo od faceta wymagasz... szukacie tylko ideału a takich nie ma ;))))

ja szukam mojej idealnej i wiem ze ja znajde, chocbym jeszcze 100 lat szukal... ;)

Gość Kropelka27
nie wymagam zbyt dużo, jestem normalną kobietą. Niektórych rzeczy nie akceptuję, ale każdy tak ma. A na wygląd to prawie w ogóle nie zwracam uwagi.