Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieskażona tym światem

Chce uwieść wojskowego

Polecane posty

Jak prosta biedna a do tego nienajchudsza kobieta moze uwiesc przystojnego bogatego wysokiego rangą zolnierza?Zawsze marzyłam o mundurowym ale nie o takim prostaku i chamie co to ma niby zasady ale w domu chleje , stosuje przemoc i co tylko.Podobają mi sie tacy panowie jak ogladam ich w telewizji,tylko nie wiem co robic,gdzie ich szukać i jak zagadnąc o ile znajde takowego.Mam ambicje zostac żoną wojskowego,,help me please

Gość koci koci lapci
a wiesz, ze niektorzy wojskowi w Polsce koncza dotknieci virusem samobojstwa po wielokrotnym postrzeleniu sie w glowe :classic_cool:

Pewnie dlatego że za dużo wiedzą i życie przestaje miec dla nich jakikolwiek sens,a moze ktos im pomaga...ja tam jednak bym zaryzykowała

Gość co za łajza
łajza i materialistka jak wszystkie

Gość ryzyk fizyk?
na pewno z nudow i poczucia braku sensu musza strzelac sobie w leb wielokrotnie...albo moze ktos ich zle przeszkolil jak sie broni uzywa? :classic_cool:

Gość ja pier..le co za nudy
wojskowi to zjeby,nie wiadomo co takiemu do łba szczeli,serio serio to specyficzni ludzie,trudni do ogarniecia,znałem ze czterech i zaden nie był normalny