Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puszysta przyszła gwiazda

pociąga mnie show biznes

Polecane posty

Gość puszysta przyszła gwiazda

Chciałabym zostać aktorką albo chociaz statystką bo strasznie pociąga mnie świat aktorów,piosenkarzy,celebrytów tyle ze jestem dosyc gruba i przecitna z urody no ale przeciez nie wszyscy aktorzy sa piękni i chudzi.Nie mam czasu ani mozliwosci robić szkoły aktorskiej a zalezy mi strasznie zeby znalezc sie wsrod ludzi ze szklanego ekrany,zeby moja rodzina i znajomi mogli mnie podziwiać w jakims filmie albo reklamie albo zeby mnie widzieli na okladkach gazet,Dodam ze jestem porządna kobietą i zadne dawanie d..y czy pokazywanie sie nago nie wchodzi w gre.Czy mam szanse i gdzie ewentualnie sie zgłosić zebym była sławna i znana?

Gość gość
Niedaleko trzeba szukać, żeby znaleźc osoby fascynujące się show biznesem ;) Dużo osób pociąga taka inicjatywa, bo przecież można łatwo stać się gwiazdą. Zanim się w to zaangażujesz warto także oprócz faktycznego zastanowienia się także co nieco poczytać, podowiadywać się jak to wszystko wygląda od kuchni w tej branży ;) Jest masa portali, stron for, specjaliujących się wt ej tematyce, kwestia co chcesz do tego wybrać. Mi się bardzo spodobał portal www.after-after.pl który pokazuje ten cały system od kuchni w sposób troszeczkę niecodzienny, poprzez artystyczne fotografie. Muszę przyznać, że inicjatywa świetna i warta głebszego zastanowienia się i uwagi. Dzięki temu zawsze tez można być na bieżąco w nowinkach modowych.