Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne ? mam 22 lata i ogromną chęć....

Polecane posty

Gość gość

Poznania dużo starszego faceta , najlepiej ok 36-39 lat !

Gość gość
czy to normalne??????czy zwariowalam

Popęd seksualny zawsze jest normalnym zjawiskiem, a że ciągnie Cię do starszych? Też normalne, szukaj więc takiego, powodzenia.

Gość gość
o to musi być przemo 22

Gość gość
pewnie.nekrofilia jest normalna.

Gość krystekX
Nie przejmuj się ja mam 21 lat a bardzo pragnę kobietę w wieku 35-45 lat nie do seksu, lecz do związku i byłbym w stanie się ożenić z odpowiednią! Wszyscy mają mnie za świra ale mam to gdzieś, miłość nie wybiera!

Gość gość
nienormalne

Gość gość
pomysl jak bedziesz mial 35lat I bedziesz w kwiecie wieku twoja kobieta bedzie miala 50 gratuluje.....

Gość gość
Normalne, ludzie, ogarnijcie się, no to co że kogoś podnieca ktoś starszy, to nie zbrodnia debile j****e. Gratuluję odwagi tym co potrafią się do tego przyznać!

Gość gość
a jak bedziesz mial 50lat to ona bedzie miala 70:alzhaimera albo parkinsona, I zamiast zyc jak czlowiek bedziesz musial sie opiekowac staruszka ... uwazaj z ta pogonia za duzo starsza babka, z czasem obrocic sie to moze w druga strone bedziesz sie ogladal za mlodszymi od siebie a jak bedziesz porownywal do swojej zmarszczonej 50tki jak bedziesz mial 35... zapragniesz jeszcze o 10lat mlodszej gwarantuje skad to wiem-bo wy faceci jestescie tacy-lecicie za porywem serca a nie mozgu ;)

Gość gość
spoko podnieca cie dojrzala babka ale czas leci nieublagalnie a jak sie ma 35latek to potem tylko z gorkiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!

Gość gość
mając 20 lat spotykałam się z mężczyzną o 20 lat ode mnie starszym, oczywiście nikt o tym nie wiedział, nigdy nikomu się nie przyznałam. Jak spacerowaliśmy po ulicy to kilka kroków od siebie, żadnego okazywania uczuć publicznie, by nikogo nie prowokować. Wyjazdy, weekendy daleko od miasta. Byłam bardzo szczęśliwa, On myślę, że też. Zawsze czułam, że jestem z innej epoki i mężczyźni to czuli, zawsze intrygowałam starszych. Niestety wszystko rozeszło się w czasie, dojrzałam i stwierdziłam, że mam dość ukrywania się, a z uwagi na pewne dzielące nas rzeczy i wiek, nie mogliśmy być razem tak jakbyśmy tego chcieli. Zostając w tym związku zawiodłabym oczekiwania rodziców