Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka Poolka

Jestem mamą - lubię seks.

Polecane posty

Gość Matka Poolka

Jak w temacie. Nie rozumiem kobiet, które po urodzeniu dziecka odsuwają się od mężów, nie pozwalają się dotknąć, śpią z dzieckiem, a męża wyrzucają z sypialni. Mamy dwoje małych dzieci - 2,5 roku i 5 tygodni, jesteśmy 10 lat po ślubie, a kochamy się jakbyśmy się dopiero co poznali. Mąż może zrobić ze mną wszystko. Uwielbiam to. :D

Gość mmamita
Podobno coś takiego jest w kobietach, że "natura" każe skupić się na dziecku. A może wtedy wyłazi z kobiet jakaś ukryta niechęć do męża? Niemniej Matka Poolka, masz rację. Urodzenie dziecka to do jasnej ciasnej nie jest nagle koniec seksu ;)

Gość smerf7
Tylko z mezem?

Gość Matka Poolka
No właśnie o to chodzi. Ja wręcz uważam, że teraz jest lepiej niż kiedyś. Dzieci wręcz w nas wyzwoliły drugą młodość. x Przeraża mnie jak widzę jak moje koleżanki mające dzieci traktują mężów. A potem zdziwienie, że mąż szuka gdzie indziej. x Tak, ja tylko z mężem, nie potrzebuję nikogo innego, mąż mi w zupełności wystarczy.

Gość Matka Poolka
Smerfie, czemu?

Gość mężatka_*matka
Ja też uwielbiam seks z mężem,a połogu wytrzymalismy 3 tygodnie. Dziecko ma swoje lozeczko,a my swoje łoże. Kochamy się codziennie,lub co drugi dzień,jest wspaniale P.S. Ja też nie rozumiem kobiet,które spia z dziećmi,a mężów wyrzucają na kanapy!(mam takie kolezanki)masakra.

Gość Matka Poolka
Naprawdę aż mnie ściska jak nieraz czytam jak się mężowie żalą na swoje żony, że żona po urodzeniu dziecka nie da się w ogóle dotknąć, że facet musi chodzić jak pies i się prosić. Chore to jest. Czemu jesteście takie kobiety?

Gość Matka Poolka
mężatka_*matka - witaj w klubie. Mnie jest żal tych odrzuconych facetów. x Zaraz pewnie urażone matki napiszą nam, że zaniedbujemy dzieci, że w głowach nam tylko seks. :D

Gość mężatka_*matka
Nie wiem jak tak mogą...mam takie samo zdanie jak Ty. też żal mi tych facetów... żeby z rana nie zaliczyć numerka?kiedy dziecko śpi? ,żeby nie spać razem,nie dotykać się w nocy... tylko wziąć do lozka dziecko?to chore!!

Gość mężatka_*matka
One Ci się nie udzielą w temacie,bo wiedzą,że to chore :):) i powinny się wstydzić :P

Gość Matka Poolka
Oj, uwielbiam spać z mężem. Dziś całą noc spaliśmy do siebie przyklejeni. :) Jedno dziecko w łóżeczku, drugie w łóżku w swoim pokoju. A jak oboje równocześnie spali po południu to zaliczyliśmy szybki numerek. Dla chcącego nic trudnego. :) Tylko trzeba chcieć, a nie zakładać habit, bo się jest matką.

U nas w sprawach lozkowych nic się nie zmieniło po porodzie. Nadal często się kochamy

Gość gość
Zal mi waszych tekstow...a moze to blokada psychiczna i nie umieja sobie z tym poradzic lub poprostu nie widza w tym problemu?

Gość Matka Poolka
dobrze, dośc już tego oszukiwania siebie i Was. jestem matką dwojga dzieci , mąż odszedł nie nadaje się do roli ojca i męża a ja samotna i niedopieszczona aż musiałam się Wam wyżalić stąd moja tutaj wizyta

Gość mężatka_*matka
To widzę podobnie jak u nas :) też już zaliczyliśmy po południowy numerek, kiedy mały drzemał.hihi

Gość Matka Poolka
No właśnie aż dziwne, że jeszcze mi się nie oberwało. :D

Gość gość
Oczywiście, że nie widzą problemu, bo im seks służył tylko do zrobienia dziecka. A jeśli to blokada to są od tego lekarze.

Gość gość
ten temat nadaje się na forum o Macierzystwie. Tam sie wypowiedzą zainteresowane, tutaj nie

Gość Matka Poolka
Dzień dobry podszywie. :D Że Wam się chce jakieś mało śmieszne podszywy wymyślać. :D x Być może to jakaś blokada, ale dorosła kobieta powinna rozumieć pewne rzeczy. Ileż ten mąż może chodzić i żebrać o seks? Każdemu by się znudziło.

Gość gość
Zostawiam bez komentarza te glupoty

Gość Matka Poolka
No w sumie mogłam iść na macierzyństwo, bo tu mnie nawet nie ma kto zjechać. :D

Gość Matka Poolka
męskich facetów brak nawet tu nie widzę by mnie któryś porządnie dopchnąl

Gość mężatka_*matka
co za blokada psychiczna? nie rozumiem :)

Gość gość
ja tez jestem matka uwielbiam seks, czesto z mezem baraszkujemy, mam tak duze libido ze starcza nawet dla kochanka :P

Gość mężatka_*matka
swoją drogą te podszywy z dnia na dzien są coraz gorsze. żenujące to jest.

Gość gość
Bo to najpierw chcą by chłop dał nasienie do środka a potem jak urodzą to mają go w d***e. Szok poporodowy! Wj***ć jednej czy drugiej to zaraz by dała d**y!

Gość Crazyxxxxxxxxxx
Po Ciazy nawet duzo lepiej ;-) jestem Mama od Deich miesiecy. Po Ciazy pokochalam nawet seks analny :->

Gość gość
A ja się przyznam że przez prawie rok po porodzie seks mógłby dla mnie nie istnieć.Wkurzało mnie to tym bardziej, że do końca ciąży byłam nienasycona.A potem nagle pstryk i się odechciało.Początkowo myślałam że to kwestia przemęczenia, tym bardziej że partner nie pomagał mi wcale przy małym.Mialam do niego żal, a to nie poprawiało sytuacji. Potem - gdy w koncu się zmobilizował i zaczął się udzielać mogłam odpocząć, wyspać się...I dalej chęci brak.Nie mialam kompleksów które by mnie hamowały - tak jakoś samo z siebie zanikło mi libido. Gdy już zaczynaliśmy się kochać to nic nie czułam.Zero podniecenia, przyjemności.On się produkował a ja myślałam co jutro zrobić na obiad.Porażka.Na szczęście powoli wszystko zaczęło wracać do normy.Teraz- po 2,5 roku wszystko jest w porządku.Znów lubię seks i sprawia mi frajdę. Relacje między nami stały się inne-dojrzalsze, głębsze.Mieliśmy kryzys, jednak dzięki wspólnemu zaangazowaniu ocaliliśmy związek i sprawiliśmy że jest mocniejszy niż kiedyś.

Gość Matka Poolka
To tyle dobrze, że z czasem wszystko wróciło do normy. A co jak taki stan trwa latami? Ja się wtedy naprawdę nie dziwię facetom, że szukają gdzie indziej. Ileż można chodzić i żebrać i prosić własną żonę?

Gość gość
Za libido odpowiadają hormony. Gospodarka hormonalna po porodzie różnie wygląda u różnych kobiet. Przestańcie się chlubić, że jesteście takie wspaniałe, bo to strasznie niedojrzałe.