Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kac moralny -seks po pijaku

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, musze sie wygadac. od 2 miesiecy jestem sama, rozstalam sie z facetem. w ostatnim czasie bedac na imprezie spotkalam znajomego...no i wyladowalismy w lozku... bylam pijana, kilku sczczegolow nie pamietam. zaluje bardzo tymbardziej ze zywie jeszcze uczucia do bylego mezczyzny. zadzwonilam do niego i sie przyznalam co zrobilam, on jest zalamany bo jak twierdz wciaz mnie kocha i zranilam go bardzo. nie wiem co mam ze soba zrobic, wiem ze go skrzywdzilam, bardz chcialabym to naprawic a wiem ze po tym juz nigdy nie wroci do mnie.wiem jestem k...wą, nienawidze siebie ;-(

Gość gość
Rozumiem cie doskonale, zrobilam tak samo...Nie spotykalam sie jakis czas z moim byłym i była jakaś impreza, był jego kolega i niestety wylądowaliśmy w łóżku...Nie przyznałam mu się do tej pory, ale nie mogę spojrzeć mu czasem w oczy :((( To okropne co zrobiłam, jedynym wytłumaczeniem jest zbyt dużo alkoholu... :(

Gość kafe ekspertka
Takie zachowania, nawet pod wpływem alkoholu, jednoznacznie wskazują na problemy z tarczycą i hormonami.:classic_cool:

Gość gość
siedzę i płaczę, nie potrafie spojrzec w lustro.mowiac o tym wiedzialam ze go zranie ale jednoczesnie czulam ze jestem zobowiazana...boze on taki dobry spokojny a ja go tak ranie . mam ochote sie zabic :-(

Gość gość
po co idiotko mu mówiłaś??? "facetowi nigdy nie pokazuj całego tyłka" - tak mówiła moja babcia - i miała rację - im mniej będzie wiedział tym bardziej będzie kochał!!!

Gość gość
nie wiem jak sobie z tym poradzic...dziewczyny ja wiem ze alkohol to slabe wytlumaczenie...co ja mam zrobic :-(

Gość gość
teraz już nic! - trzeba było nie gadać - już za późno

jak czujesz się z tym zle - to kac moralny - nic juz nie poradzisz trzeba przezyc. z drugiej strony jak juz nie byliscie razem to wolna reka.... A po cholere mu to mówiłas jesli go w zasadzie nie zdradziąłs bo nie byliscie razem? Teraz to cięzko bedzie, ale jak Cie kocha to i to przetrwa.

Gość gość
chcialam chociaz na tyle sie zachowac i powiedziec, przyznac sie. on mowi ze dziekuje mi bo woli tak niz mialby kiedys przypadkiem sie dowiedziec...

Gość gość
nikt juz sie nie wypowie? :-(

Gość gość
jestes idiotka, nawet jak do siebie wrocicie, zawsze bedzie mial cie w garsci! Co masz zrobic? Trzeba bylo zapytac zanim go poinformowlas.