Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tracę wiarę

Z dnia na dzień tracę wiarę w mężczyzn

Polecane posty

Gość tracę wiarę

3 ostatnie związki: Byłam z nim 3 lata z przerwą. Pierwszy raz mnie zostawił bo niby nie miał jak pogodzić pracy, studiów zaocznych i mnie. Po 10 miesiącach przyszedł z płaczem a ja głupia wróciłam (o zgrozo nigdy więcej!) trwało to raptem 4 miesiące. Odszedł do innej po miesiącu byłi zaręczeni. Chyba naprawdę go kochałam. Mówię chyba bo po woli tracę wiarę w jakiekolwiek uczucia wyższe Kolejny - 2 lata. Miałam wrażenie, że ukrywał relacje jakie nas łączą przed koleżankami. Ogólnie nie był wobec mnie w porządku. Oszukiwał, kłamał, flirtował non stop z innymi laskami. Dziś nie wiem co ja w nim widziałam naprawdę. Co jakiś czas go spotykam bo mieszkamy blisko siebie i tak się przyglądam i naprawdę nie wiem. Wykorzystywał mnie a ja jako, że byłam zauroczona może(nie, nie kochałam go na pewno) to mu na to pozwalałam do czasu. W końcu dotarło do mnie, że on mnie niszczy i zostawiłam go. Szybko kogoś znalazłam. I tym kimś był ten ostatni. Szybko się zauroczyłam ale zakochać nie zdążyłam bo po 2 miesiącach związku z dnia na dzień coraz mniej się odzywał aż w końcu przestał całkiem. Po prostu mnie olał. I do dziś nie wiem co było tego przyczyną. Dużo obiecywał, mówił jaki to nie jest dojrzały i tak właśnie to pokazał ;) Ech nie ma jak to mieć "szczęście" do facetów. Czuję się samotna a z drugiej strony boje się, że znów mnie ktoś skrzywdzi i widzę, że coraz bardziej się w sobie zamykam.

Gość Jan Maria Vianney
mezczyzna nigdy nie wysle na front kobiety aby walczyla za niego...podobno :O

Gość gość
ona nie ma pecha do facetów tylko wybiera tych złych.

Gość gość
błękitna czerń Po prostu masz pecha do facetów. Bo są fajni, uczciwi mężczyźni, tylko zwyczajnie na nich nie trafiasz." gggggggg b c trafila na fajnego,uczciwego rondla co za szczescie ja spotkalo:D g gość ona nie ma pecha do facetów tylko wybiera tych złych." gggggggggg koniotrzep wyyyebuj stad w podskokach trzepac matce dywany

Gość gość
już widzę pustaki wyzywają heh z wami rozmowa gorsza niż z kilkuletnimi dziećmi!

Gość gość
koniobilco cieszy mnie ze masz szeroce rozwiniete horyzonty intelektualne :D nie marnuj sie na kafe.pl :D

Gość gość
jak nie masz żadnych argumentów to skończ pisać bo tego nawet nie można nazwać rozmową!

Gość gość
podaj swoje:D

czyli że jak kobieta nie może znaleźć partnera to zawsze to ona wybiera tych złych a jak facet nie może znaleźć dziewczyny to trafia na same złe :D bardzo logiczne. Nie można tak uogólniać bo różnie to bywa głupi prawiku

Gość gość
polać Larsowi :D

Gość gość
tak z rana? jeszcze nie ma 13-tej:D

Gość gość
niech ma, dobrze gada chłopak :)

Gość gość
niech sie rozpije i zapijaczy:D

Gość gość
prawiki nie sa mescy okreslajac ich mianem mezczyzny, obrazamy prawdziwych mezczyzn :D

Gość gość
koniotrzep az ciekawym jest jakiego starego twoja matka wybrala na ojca jej niedorozwinietego dzieciaka:o

Gość nie trać wiary
podobno każdy ma przeznaczoną swoją drugą Połówkę nie chciałabyś wiedzieć Autorko ile czekałam na swoją (?) nie wiem czy to to ;) zobaczymy

Gość gość
no tak bo jak ktoś nie r****ł to nie facet ale wy macie nasrane w głowie nie dziwne, że wybieracie jakiś d*pków a później takie żale na forum w necie piszecie

Gość gość
takiego gówna jak ty co wyzywa od koniotrzepów to nikt nie chce jesteś mentalnym zerem

Gość gość
koniobijco a trzepiesz tylko sobie czy tez koledze? jestes niedoswiadczony, wiec sprawdzasz ktory z was ma wiekszego, twardszego, prostszego i ktory dalej tryska i jaka sperma? :D

Gość gość
spadaj dewiańcie to, że ty jakieś zboczenia masz nie znaczy, że inni.

Gość gość
acha czyli nosisz mikrusa w majteczkach w kropeczki to wszystko wyjasnia:D

Gość gość
jedyne co potraficie to pociskać teksty związane z seksem. Nawet nie potraficie normalnie argumentować swoich wypowiedzi nie dziwi mnie to taki poziom kobiet na kafe.