Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarodziejka,

moge ,powrozyc.......

Polecane posty

Gość Gość :)
Czy wyjde za mąż ? Magda 18.12.95

Gość gość
good luck , never in 1000 years :)

Gość czarodziejka,
do gość (Magda,,) .... w poscie powyzej napisalam w jaki sposob wroze...

Gość czarodziejka,
jestem do 8:30 ...nie wiem czy jeszcze tu bede...zapraszam na e-mail.,,.

Gość czarodziejka,
gdzie podziali sie wszyscy chetni na wrozbe..?;

Gość edyta 84 12 10
kiedy znajde lepsza prace? czy maz ma kontakt ze swoja byla ? dziekuje

Gość gość
Wiesz wróżko to nie nowość że każdy jest chetny gdy ma dostac za darmo ..

Gość jajajajjaaaa
wrozko,Urszula 13.02.1985. moje sprawy uczuciowe?:)|

Gość gość
W dodatku nie czytaja co napisałaś bo liczy się ich własne d*psko .. nic w zamian nie dadzą a ty swój czas tracisz. dobrze ze wprowadziłas opłatę :D ciekawe ilu chetnych bedzie teraz... bo na forum rzucili sie jak bezdomny na zarcie

Gość czarodziejka,
wrozba na e-mail....zostawcie mi swój adres...

Gość czarodziejka,
do gość... dobrze mowisz.... trzeba dac cos w zamian...nie jestem instytucja charytatywna,,,-pokazalam juz ze jestem wiarygodna takze zapraszam na e-mail...zostawcie mi swoje adresy i nie piszcie prosb o wrozby tutaj,,,, prywatnie dogadamy sie...cena nie jest wysoka za krotkie pytania 5 zl za dluzsze 15...

Gość jajajajjaaaa
urszula 13.02.1985,co mysli o mnie chlopak z sasiedztwa? czy wogole mysli?

Gość czarodziejka,
urszula)....bardzo cie prosze czytaj moje posty.....

Gość gość
a moze to ty wrozko podaj swoj e-mail , jezeli chcesz zarabiac , w koncu to jest w twoim interesie , no bo za darmo wrozyc nie chcesz .

Gość czarodziejka,
do gosc.,,: czuje pretensje w twojej wypowiedzi....a ty co za darmo robisz dla rzeszy ludzi....?? wole sama pisac,,,bo ludzie i tak nie czytaja moich postow,,i zrobia zamet

Gość czarodziejka,
Kochani juz ide,,,wszystkie osoby ktore pisaly z prosba o wrozbe prosze o zostawienie e-mail lub innego kontaktu do siebie,,, odezwe sie potem))

Gość gość
Ja przynajmniej nie robie sama sobie reklamy i nie naciagam nikogo na dawanie mi pieniedzy , a jezeli mam ochote to potrafie komus bezinteresownie pomoc . Prawadzisz tu dzialalnosc zarobkowa wiec podaj swoje namiary , a nie nabieraj ludzi , nikt nie musi ci ujawniac swoich prywatnych danych w miejscu publicznym .

Gość gość
Gość chyba jest po prostu zapracowany dzialajac charytatywnie :) Bardzo dlugo Ci to opisuje :)

Gość gość
haha! Typowa postawa roszczeniowa...cos za cos moja droga... wrozka naciaga? przeciez jak idziesz do sklepu to kasjerka cie nie naciaga za kupno produktów prawda ? jesli komus zalezy to zalozy innego emaila :)

Gość 8r93o9
takie jak ty uwazaja ze wszystko im sie nalezy za darmo-zycie cie nie nauczylo ze za darmo to mozna w ryj dostac i sie oblizac?

Gość gosc!
Przepraszam, ale nie mam ochoty podawac swojego adresu emailowego na Forum...to nierealne....................

Gość gość
Hahaha przeciez to jest w interesie tej konkretnej wrozki zeby wyciagnac od ludzi pieniadze , wiec niech ona sama sie reklamuje i podaje swoje namiary . Jak ide do sklepu to tez wybieram do ktorego .

Gość 8r93o9
nikt nikogo nie zmusza przecież, z własnej woli się tutaj wpisują to niech po prostu przeniosa sie na maila. - zgode na wrozbe wyrazili dobrowolnie.

Gość jajajajjaaaa
wrozko,nie rozumiem..prosi Pani o wyslanie maila,potem Pani przesle mi wrozbe a ja za nia zaplace tak? Widze,ze moze i zna sie Pani na tarocie ale Pani wrozby nie sa dokladnie sprecyzowne,nie wyjasnia Pani zbyt wiele,odopowiada Pani zdawkowo,nie za bardzo na temat,dlatego najpierw chcialabym upewnic sie czy faktycznie zna sie Pani na rzeczy,bo nie bede placic za cos,co wiem,jestem swiadoma lub za jedno opisane przez Pania zdanie... takze jesli odpowie mi Pani scislej na moje pytania tutaj,napisze email'a i zaplace tyle ile trzeba..pozdrawiam Urszula 13.02.1985

Gość gość
dokladnie gosciu to jest nierealne , absurdalne :)

Gość gość
Ludzie a czy wy widzicie cos oprocz wlasnego czubka nosa? Wiecie co ja kiedys zajmowalam sie kartami i tez takie sepy probowaly wykorzystac mnie jak sie tylko da, sprawdzać, a ja wam powiem tak Energii idzie na to mnóstwo po kilku wróżbach człowiek pada - jesteśmy energia i ona krazy we wszechswiecie - wrozby to nie odczytane obrazki lecz dla wrozby klient pobiera energie wrozbity - rozumiecie o co chodzi. jezeli ktos wprowadza w blad jak pani wyzej to karty pokaza jakies obrazki mozna je odczytac ale skad wrozbita ma miec pewnosc ze nie klamiecie - powie co widzi i tyle . energia musi zostac wyrownana w jakis sposob , a wy zazwyczaj nawet glupiego dziekuje nie powiecie . badzcie ludzccy.

Gość gość
dokladnie....wyscig szczurów ,roszczeniowa postawa i chamstwo to cechy dzisiejszych ludzi

Gość jajajajjaaaa
Pani "eks wrozko"->do wyzej...gdybys byla taka profesjonalna,wszechwiedzaca o tarocie,tak jak nas tu uswiadamiasz,wiedzialabys,ze za wrozby sie nie dziekuje...!

Gość gość
przyjelo sie ze nie dziekuje sie zeby nie zapeszyc . ale energia musi byc wyrownana , i czy to beda pieniadze czy dobry uczynek cos musi byc . a ludzie koniecznie chca cos dla siebie i w d***e maja wrozke jak juz dostana wszystko co chca - w d***e maja jego samopoczucie , stracony czas. dlatego nie warto pomagac .

Gość gość
Właśnie...Odwdzięczenie się powinno być wręcz obowiązkiem.Nie wyobrażam sobie moc kogoś wykorzystywać.