Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarodziejka,

moge ,powrozyc.......

Polecane posty

Gość czarodziejka,.,
data ur,,,,jest warzna jak chcecie zebym karty ulorzyla;))

Gość gość
08.09.1994:)

Gość czarodziejka,.,
A wiec wrzesniowa panno;)nie zadalas pytania konkretnego..08.09.1994...........wiec tak ogolnie ...........jestes osoba niesamoqwicie powsciagliwa,masz talent odganiania ludzi od siebie, badz milsza dla ludzi bardziej otwarta...jest dwuch facetow co bardzo sa za toba ale niestety zaden z nich nie jest ci pisany..ten wlasciwy nadejdzie ale jeszcze nie teraZ;;))OCZY OTWARTE CZEKA CIE GORACY SIERPIEN;;)POCZUJESZ SIE DOWARTOSCIOWANA....powodzenia:)

Gość Jolka;*
Kasiu to ty wrozysz prawda? Prosze powroz mi pamietasz kiedys mi wrozylas na temat mojego bylego ale to juz z miesiac temu i wtedy pisalas ze powtorzymy wrozbe za jakis czas;) byly nadal milczy.. Niewiem co myslEc nadal czekam tak jak radzilas . Moglabys powtorzyc dla mnie wrozbe?;* z gory dziekuje;*

Gość gość
dziekuje bardzo :) moge dopytac o cos:)? czy widac jak wyglądają? ;) mam sporo znajomych i nawet teraz nie wiem o kim mowa .. co do tego talentu odganiania ludzi to owszem zwłaszcza ostatnio ,ale lepiej sie jakos czuje, wczesniej wielokrotnie moje zaufanie bylo nadszarpniete stad takie zamkniecie ;)

Gość czarodziejka,.,
Nie JOLU nie jestwem KASKA.............

Gość czarodziejka,.,
DO PANNY WRZESNIOWEJ sama dojdziesz o kogo chodzi..powodzenia;)

Gość gość
No trudno... to jeszcze raz dziękuję :) dobranoc :)

Gość czarodziejka,.,
na dzis to tyle ;))

Gość Jolka;*
O jejku przepraszam myslalam ze to ona bo macie podobny styl pisania;) a czy w takim razie ty wrozko mozesz mi powrozyc?

Gość acai30
jak można wróżyć przez internet? To jest niewykonalne. Moja bratowa była kiedyś u wróżki, nie była to jakaś dziwna kobieta tylko normalna dziewczyna po trzydziestce. Wywróżyła mojej bratowej tyle, że aż sama nie wierzyła. Dopiero po jakimś czasie wszystko zaczęło się sprawdzać. Potem poszła do niej moja mama, postawiła jej karty i oglądała ręce. Nawet choroby wywróżyła. Kobitka ma dar i już. Ja w to wierzę. Niedługo się do niej sama wybiorę, bo we wrześniu wychodzę za mąż i mam kilka pytań. pozdrawiam

Gość gość
co za pustak...

Gość czarodziejka,.,
W<

Gość gość
Proszę powiedz mi czy Mężczyzna z którym się spotykam czuje coś do mnie,czy jest lojalnyi czy jest to znajomość na dłużej?Moja data urodzenia to 19.07.1962,jego 06.03.1961.Dziekuję,będę czekała.Pozdrawiam.

Gość Kate888
Ja też poproszę. Co z moją praca? Czy znajdę ją w końcu? Moja data ur 13.10.1988, czekam na odp.

Gość gość
Agnieszka 25.01.1988 co u mnie w miłości