Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarodziejka,

moge ,powrozyc.......

Polecane posty

Gość gość
oooo widze ze ta suka od Kasi znowu pluje .. nie dziwie sie ze nic w zyciu ci nie wyszło małpo ! :D

Gość gość
kto?

Gość gość
jeśli nie byłaś/eś na temacie Kaśki to żałuj ,cyrk nie z tej ziemi ,podobno zamierza wnieść pozew przeciwko tej staruszce :D

Gość gość
no to bedzie afera..

Gość gość
I bardzo dobrze.Moze chociaz jedna osoba pokaże że anonimowość w sieci jest złudna.

Gość gość
jaja jak berety..... czytalam ten jej caly temat ona ma 19 lat i bedzie sie sadzic z jakas zawistna stara babcia?? moze ja chociaz oduczy nawrzucania w sieci (skoro nie ma do kogo geby otworzyc)

Gość gość
chyba lepiej na tym wyjdzie jak zaproponuje jej zadoscuczynienie w postaci np 10tys zl , oszczedzi nerwow sobie i tej drugiej....a wlasciwie to ona jeszcze wrozy czy zrezygnowała???.

Gość czarodziejka,
Witam wszystkich ,bardzo dobrze ktos napisal ze ktos podszywal sie za mnie...prosze nie placic zadnych pieniedzy nikomu,ja grosza od nikogo nie wezme za wrozenie,to sprzeczne z moja etyka,wole sama dac niz brac . weszlam tylko na chwilke teraz bede w nocy tak jaj juz pisalam wczesniej,po sposobie pisania mozna mnie poznac,wiec uwazajcie na podszywy,i zadnych pieniedzy nikomu nie dajcie!!

Gość gość
09.09.1979 wierzba co mnie czeka w rozwoju duchowym? dziękuję

Gość gość
hahahah ale teraz bedziesz miala chetnych, przynajmniej zobaczysz kto chce cie wykorzystac! NIKT NIE PODAŁ TEGO MAILA! Warto im wrozyc? nie sadze...

Gość gość
hahahah ale teraz bedziesz miala chetnych, przynajmniej zobaczysz kto chce cie wykorzystac! NIKT NIE PODAŁ TEGO MAILA! Warto im wrozyc? nie sadze...

Gość gość
hahahah ale teraz bedziesz miala chetnych, przynajmniej zobaczysz kto chce cie wykorzystac! NIKT NIE PODAŁ TEGO MAILA! Warto im wrozyc? nie sadze... PS. MYŚLE ZE TO PODSZYW MOŻNA POZNAĆ PO STYLU PISANIA, WCZESNIEJSZE WPISY BYŁY WIARYGODNE...

Gość gość
hahahah ale teraz bedziesz miala chetnych, przynajmniej zobaczysz kto chce cie wykorzystac! NIKT NIE PODAŁ TEGO MAILA! Warto im wrozyc? nie sadze... PS. MYŚLE ZE TO PODSZYW MOŻNA POZNAĆ PO STYLU PISANIA, WCZESNIEJSZE WPISY BYŁY WIARYGODNE.

Gość gość
hahahah ale teraz bedziesz miala chetnych, przynajmniej zobaczysz kto chce cie wykorzystac! NIKT NIE PODAŁ TEGO MAILA! Warto im wrozyc? nie sadze... PS. MYŚLE ZE TO PODSZYW MOŻNA POZNAĆ PO STYLU PISANIA, WCZESNIEJSZE WPISY BYŁY WIARYGODNE.

Gość jajajajjaaaa
wiedzialam,ze cos jest nie tak...:) wiec czarodziejko bardzo prosze,powiedz mi co bedzie sie dzialo w moich sprawach uczuciowych? Czy osoba,ktora jest w mojej glowie,rowniez o mnie mysli? Jakie sa Jego zamiary wobec mnie? Czy sie jeszcze spotkamy? Co z moim małżeństwem? przepraszam,duzo pytan...pozdrawiam Urszula 13.02.1985

Gość gość
sama przyzwoitość każe jakoś się odwdzięczyć. Każdy lubi jakieś upominki czy prezenty ,ale wy bezczelni jestescie.

Gość gość
DOKŁADNIE.POPIERAM WPIS NADE MNĄ.przykre!

Gość gość
tak za wrozbe trzeba zaplacic nawet grosika. Jednak tutaj nikt nie podal email, bo pewnie kazdy wyczul, ze to nie jest ta czarodziejka.

Gość gość
wiec ciekawe czy sami sie zaoferujecie-pewnie nie bo wam to na rękę

Gość następna w kolejce.
proszę o wróżbę :) moje głowne pytanie brzmi: czy dojdzie do tego co mam zamiar uczynić? Następne: czy zmieni się cos w moim życiu zawodowym i oczywiście co? A także jak z moim zdrowiem? Jeśli ujrzysz w kartach coś więcej oprócz odp na moje pyt.proszę o ujwnienie bez względu na to czy to pozytywy czy negatywy. pozdrawiam

Gość czarodziejka,
witam mam czas tylko dla jednej osoby- wierzba 09.09.1979-swietne pytanie,,bedac z pod znaku panny twuj rozwuj duchowy jest skomplikowany ,czesto nie wiesz jak radzic sobie z rzeczywistoscia ..jestes osoba silna a zarazem bardzo slaba..musisz cwiczyc cierpliwosc...a przekonasz sie ze twuj rozwuj duchowy i tak jest bardzo rozwinienty,widze tylko karty pozytywne kolo ciebie zycze szczescia:)

Gość gość
czarodziejka podpisalas juz cyrograf? nie zapomnij go podpisac

Gość gość
czekam na ciebie w ciepelku, wiesz gdzie, prawda zlotko?

Gość gość
Witam 25 luty 1967 mam pytanie czy żona ma romans i co mam dalej robić:)

Gość gość
jestes dzis???czarodziejko--

Gość gość
no wlasnie jestes?

Gość gość
ludzie przecież tamten wpis nad ranem byl jej bo widac po stylu pisania w nocy tez miala byc i jej nie bylo reszta to sa podszywy placcie to dostaniecie żury

Gość czarodziejka,
witajcie.jestem...poprzednie wpisy są podszywami...ja pisałam ze w nocy mnie nie bedzie...jak widac nikt nie jest chetny na wrozbe takze temat zamykam)),, POZDRAWIAM

Gość czarodziejka,.,
Ale masz dziewczyno nasrane w glowie wes sie lepiej za robote a nie bawisz sie w podszywy:/

Gość gość
Czemu mnie zostawił? Wróci? Dominika, 26.12.1996