Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joaska056

Gdy facet odzywa się po 3 miesiącach...

Polecane posty

Gość joaska056

...to czego może chcieć ? 3 miesiące temu rozstaliśmy się jednocześnie zrywając kontakt. Powodem rozstania było to, że nie czuł się jeszcze gotowy do związku po tym jak dziewczyna Go rzuciła. Byli bardzo długo, a on powiedział mi, że nie jest w stanie się angażować. Bolało mnie to, ale "twardo" mu podziękowałam życząc wszystkiego dobrego. Jakiś czas ciężko było mi funkcjonować ciągle o Nim myśląc. Trochę popłakałam, ale wtedy kiedy byłam już na dobrej drodze "do wyleczenia się", miałam już to wszystko kompletnie gdzieś odzywa się z innego numeru :/ Z takimi głupimi, neutralnymi pytaniami co u Ciebie itp. Po co to robi ?! :( Czemu Wy faceci jesteście tacy beznadziejni ?! Miał ktoś podobną sytuację może ? :)

Gość ghghghggggggggggggggfs
oni zawsze tak maja nic nowego, sa stuknieci.

Gość Elenkaa
Tak dokładnie zdaża się:-)

Gość foekp
mialam! odezwal sie 5 miesiecy po tym jak mnie zostawil dla innej. tez wlasnie z takimi pytaniami. co sie okazalo?? ze tamta go zostawila i chcial p******c. daruj sobie, nawet nie odpisuj,faceci to dno

Gość rozi00000
Zadzwonił żeby Cię wyczuć. Najwyraźniej poczuł się bardziej samotnie niż zwykle, chciał sprawdzić czy nadal ma Cię "pod ręką". Nie myśl o nim, szkoda Twojego czasu.

Gość foekp
por.u.ch.ac*

Gość gość
w tyłku bym go miała ! jak sie szanujesz to zrobisz tak samo ;)

Gość gość
Czemu Wy faceci jesteście tacy beznadziejni ?! xxx To, że Ty takich wybierasz nie znaczy, że wszyscy tacy jesteśmy!

Gość joaska056
Właśnie podejrzewam, że o to mu chodzi. Pewnie chce mnie mieć w rezerwie, ale się przeliczy. Wiem jedynie z innego źródła, że z nikim od naszego rozstania się nie spotykał, z tą byłą też nie (z resztą ona ma już od dawna innego faceta i jest szczęśliwa). Tylko czemu oni tak perfidnie burzą wszystko, gdy my zaczynamy żyć w końcu własnym życiem :( Może on oczekuje, że napiszę jak bardzo tęsknie i Go potrzebuje ze łzami w oczach ?! Może ich to rajcuje ? takiego wała.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Czemu Wy faceci jesteście tacy beznadziejni ?! xxx To, że Ty takich wybierasz nie znaczy, że wszyscy tacy jesteśmy! gggggggg ja ci mowie koniotrzepie wypad z topow o tematyce, o ktorej w ogole nie masz pojecia

Gość lelliitb
oni są porąbani ! nie warto... zdarza sie ze niektorzy po czasie zaluja, potrzebuja cos przemyslec ale i tak radze sie zdystansowac :)

Gość gość
gość [zgłoś do usunięcia] gość Czemu Wy faceci jesteście tacy beznadziejni ?! xxx To, że Ty takich wybierasz nie znaczy, że wszyscy tacy jesteśmy! gggggggg ja ci mowie koniotrzepie wypad z topow o tematyce, o ktorej w ogole nie masz pojecia vvvvvv Wyluzuj dewiancie! Najłatwiej jest obwiniać siebie a nie widzieć swoich złych wyborów.

Gość gość
* obwiniać innych

Gość gość
co do tych wyborów, to już dziś gdzieś pisałam, że wybieramy z tego, co jest dostępne. a że dostępne głównie gówno owinięte w kolorowy papierek, to nie moja wina i nie mam zamiaru w sobie doszukiwać się wad, gdy po raz kolejny na swej drodze spotykam ułomnego emocjonalnie kretyna, któremu trudność sprawia złożenie jednego logicznego zdania. sorry, nie mam już 16 lat, żeby się dołować i dręczyć pytaniami, co ze mną nie tak. to z facetami wszystko jest nie tak. chodzą takie radioaktywne odpady, bajerują przez kilka miesięcy i na tym ich wena się kończy. a później się odzywają, licząc na desperację kobiety, że przyjmie go na kilka miesięcy z powrotem. takiego wała, jak któraś koleżanka napisała.

Gość gość
kolejne durny temat i kolejne durne użalające się nad sobą kobiety :P

Gość gość
Jesteście takie żałosne jęczybuły znacznie gorsze niż te prawiczki kafe