Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Avent Natural trójprzepływowy - czy jest ??????

Polecane posty

Gość gość

jw.

Nie, właśnie nie ma. Dlatego zrezygnowałam z tych butelek, bo bardzo sobie chwalę ten trójprzepływowy. Wybrałam tą złotą/miodową serię. Do tych pasują normalne aventowskie smoczki.

Gość gość
i teraz nie mam jak podawać córeczce właśnie kaszki , bo łyzeczką jest za rzadka i wszystko jej wypływa zaś do smoczka nawet z 3 dziurkami za gęsta..

Gość gość
albo samemu powiększyć dziurkę

Właśnie. Ja jak nie mogłam w sklepie dostać chwilowo trójprzepływowego to rozcięłam trochę ten poprzedni, a później i tak do kosza.

Gość gość
a ten trójprzepływowy z aventu airflex nie będzie pasował?

Przymierzyć możesz, ja patrzyłam konkretne smoczki do konkretnych butelek i do serii Natural nie ma trójprzepływowych. One jakiś chyba lekko inny kształt mają niestety.

Gość gość
nie ma i super, dzięki temu moje dziecko nie odrzuciło piersi a ja nie byłam na tyle durna żeby przejść na inne butelki, czy powiększyć dziurkę, od początku karmiłam łyżeczką a od 9 miesiąca moje dziecko je kawałki zamiast papek.

Gość gość
Przyznaj sobie medal w takim razie.

Gość gość
dawałam kaszki łyżeczką

Gość Ekspert Philips Avent
Witam. Niestety smoczek trójprzepływowy Philips Avent występuje tylko w serii Classic. Rekomendujemy używanie tych smoczków wyłącznie z butelkami z tej samej serii. Nie polecamy ich łączenia, gdyż zwykły smoczek z butelką Avent Natural może zaburzyć system antykolkowy. W serii Natural dostępne są smoczki z jedną, dwoma, trzeba lub czterema dziurkami. Jeśli będziesz miała dodatkowe pytania, pisz bezpośrednio na adres: ekspert@philips.com. --- Ekspert Philips Avent, udziela porad i odpowiada na pytania internautów związane z produktami Philips Avent, a także opieką nad dziećmi i karmieniem. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.