Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AltGr

pryszcze !!!

Polecane posty

Gość AltGr

Witam was moje drogie Panie. Mam przeogromny problem. przez trądzik na twarzy przechodziłam w wieku 14-15 lat a potem zniknął i nie ważył się więcej pojawiać i cale szczęście. dziś mam 19 lat i znowu mi wychodzi trądzik i to takie obrzydliwe wielkie bąble gdzie ja zawsze problem miałam tylko z wągrami :( Dermatolog nie wchodzi w grę przez dłuższy czas - wyjechałam do Niemiec na 2 miesiące i nie załatwiłam sobie karty ubezpieczenia przez co nie mogę się tu leczyć ani nic. Chce wiedzieć jakich środków używacie, albo jakieś domowe metody albo witaminy COKOLWIEK, pomóżcie :(

Gość gość
A nie możesz iść prywatnie do dermatologa?

Gość jaq
cynk oraz witaminy b complex. domowy sposób: maseczka aspirynowa. (2 tabl. aspiryna, kilka kropel wody, 2 łyżki jogurtu naturalnego. trzymać do zaschnięcia. z apteki (na pewno znajdziesz) to seria "effaclar" la roche posey podobno jest dobra na pryszcze. poczytaj na wizażu. może jest brevoxyl w aptece. zapytaj. podobno cudo na pryszcze.

Gość gość
o tak krem Effaclar duo jest swietny a buzke myj jakas pianka nawilzajaca

Gość kaja W
Ja sama na trądzik stosowałam różne sposoby. Drożdże i bratek nie pomógł tak ja bym chciała. Teraz zastanawiam się nad kupnem takiego zestawu http://www.nuvialab.pl/pielegnacja-ciala/tradzik/acnezine/ bo już sama nie wiem co robić. Może to mi pomoże pozbyć się tych okropnych pryszczy z policzków.

Gość arletka98
Ja ze swojej strony polecam bezpryszczy.pl. Skóra jest nawilżona, gładka, a co najważniejsze - po zmianach skórnych ani śladu ;)

Gość gość
olej arganowy na pryszcze? ryzykowne. już lepiej olej jojoba, ale widzę że to spam. poza tym jak już to lepiej czysty olej a nie w jakimś kremie. już wolałabym kupić ziaja argan niż to gówno co tu podesłałaś. Wy dla reklamy waszych produktów i sklepów odkopujecie wszystkie stare tematy. żal

Gość Sylwia Krukiewicz
Miałam pryszcze i wiem jak to jest. Sporo czasu nie wiedziałam jak mam się tego pozbyć. A dałam sobie z tym radę z pomocą tabletek IQface sprowadzonym przez moją mamę. Podziałały fantastycznie i w dość szybkim tempie w porównaniu do wcześniejszych metod:) Niby to tylko cera ale odzyskanie pięknej cery dało mi dużo szczęścia:)