Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do rodziców bez ślubu. Kto u was płavcił za impreze z okazji chrztu

Polecane posty

Gość gość

Ojciec, matka, po połowie ???

Gość gość
Imprezy nie robiłam, tylko skromną kolację dla moich rodziców i chrzestnych , a księdzu "co łaska"płaciłam sama. Ojciec dziecka nie chciał chrzcić, choć na chrzcie się pojawił

Gość kosia177666
my mimo nie mieliśmy ślubu, mieszkaliśmy razem i pieniądze mielismy wspolne od kad zamieszkaliśmy ze sobą. więc płacilismy razem:)

Gość taak wszystkie koszta po
Polowie. Jak dzieci w szkole robia skladke na "choinke". Co z tego ze bez slubu,ale chyba zyjac w zwiazku do tego z dzieckiem,utrzymuje sie rodzine razem? Na chleb tez sie skladacie po polowie?

Gość gość
ale żyjecie razem czy osobno? a na co dzień też sie zastanawiasz kto ma kupić pieluchy dziecku?

Gość gość
A co to za pytanie? To że bez ślubu tzn że ktoś ma sponsorować? Proste że sami. Chyba że piszesz o 16 letnich rodzicach :P

Gość gość
A ja wzięłam ślub po wpadce w wieku 18 lat. Pracował mąż. Ja dorywczo. Zapłaciliśmy sami,obiad w domu. Ale dziecko dostało też kasę to i je zakupiliśmy z kasy od rodziny :) Dzisiaj mam 35 lat i jest ok. Mamy drugie dziecko 3 letnie :) tym razem planowane.

Gość gość
My żyjemy bez ślubu,ale "razem" więc nie rozumiem Twojego pytania.Robimy razem zakupy,za wszystko płacimy ze wspólnych pieniędzy itp. U Ciebie jest inaczej?To,że nie macie ślubu tzn. że każde kupuje sobie jedzenie,zrzucacie się na rachunki itp.?

Gość gość
Autorko to Wy macie osobne oszczędności i osobno prowadzicie gospodarstwo domowe?Bo nie rozumiem Twojego pytania...

Gość gość
a po co w ogole chrzcicie dzieci? Jak beda dorosle niech same zdecyduja, czy chca byc katolikami...

Gość jej raczej o samotne matki
Chodziło :O