Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W*I*K*T*O*R*I*A

Do żon przesadnie zazdrosnych mężów . O co są zazdrośni wasi mężowie najczęściej

Polecane posty

Gość W*I*K*T*O*R*I*A

i jak sobie radzicie ? Mój zachowuje się jak ostatni idiota gdy na ulicy jakiś obcy facet popatrzy na mnie :( Czasami boję się reakcji męża ! Mam dość zakazów i nakazów ale nie potrafię się przeciwstawić ..... Która ze mną porozmawia bo mam już dość

Gość czy sie stoi czy sie lezy...
moj maz nie jest zazdrosny wie ze nie zdradzam i zawsze stane za nim

Gość W*I*K*T*O*R*I*A
Jestem wierna mężowi i On to wie a jednak nie działa w naszym przypadku.Widzi, że nie zwracam uwagi na innych facetów i widzi również, że jestem w nim bardzo zakochana . Twierdzi, że mi ufa ale facetom już nie ! WTF ???

Gość wiele przeszłam
jak wyszłam zamąż,przeżywalam gehennę z powodu zazdrości męża sądziłam,że bardzo mnie kocha poniszczył mi rzeczy po dawnej sympatii-myślałam,za bardzo mnie kocha urządzał awantury na imrezach,tańcach bo przecież bardzo mnie kocha i faceci go draznią,ktorzy mnie komplementują urodziłam pierwsze dziecko,nastał spokój,sam zaczął imprezować przybyło nam trochę lat,usłyszałam,ze na starość wraca mu zazdrość a teraz sobie myślę,że on chciał mnie na wyłączność,traktował jak coś własnego,chciał...ale nie dawałam się,były nerwy,złość bo mam taki rzekomo charakter,że stawiam na swoim to jest zaborczość z powodu jego kompleksów,zazdrosny o uznanie,o sukcesy,o to,ze mam tajemnice z dziećmi-,że mam własne zdanie,duże poczucie wartości jesteśmy z różnych domow: ja z tradycjami,zamoznego a on biednego,zaniedbanego i toksycznego dzisiaj wiem,ze to wielka przepaść pod kazdym względem mamy swoje swiaty,dwa światy

Gość wiele przeszłam
s**********m? moze..ale go kocham od zawsze i nie daje powodu do zazdrości realizuję się przez całe zycie na róznych płaszczyznach,,on także jestesmy pracoholikami moje szczęście okupione jest wielkim poświęceniem,cierpliwością,duzo go juz nauczyliśmy,przyznać trzeba ,ze uczy się szybko no cóż,chyba lubię zajmowac się trudnymi maminsynkami-tylko czy jestem Matka Teresą? No nie!!! I to jest miłość właśnie!

Gość gość
mój jest zazdrosny o wszystko ale nie urządza mi żadnych awantur ani nic. ja widzę to po jego oczach, zachowaniu. nie jest chorobliwie zazdrosny że wszystkiego zabrania, i sie czepia z byle powodu ale widac że go to rusza. np że jakiś facet którego on nie zna mówi mi cześć, że ktoś sie uśmiecha, powie komplement, że ogląda sie za mną, że przytule kolegę na powitanie. że znajomy nazywa mnie " Miśka" chociaż wie że mówi tak na mnie od zawsze. zanim jeszcze poznałam męża. jest zazdrosny że nie wie co robię gdy go nie ma. czasem to mówi a czasem próbuje udawać że mu to obojętne ale mu sie nie udaje.

Fascynujące co piszecie. Mojej sąsiadki mąż również był bardzo zazdrosny o swoją żonę, o wszystko robił jej awantury! Jak się potem okazało to on miał kochanice,ba..... nawet dziecko z nią.Wyszło na jaw gdy ktoś życzliwy doniósł o tym sąsiadce.Dziś już nie są małżeństwem Rozwiedli się chyba jakiś rok wstecz.Jaki morał z tego???? Sądzą w niebie w/g siebie! Ten ktory jest taki zazdrosny, z pewnością ma coś na sumieniu.Sam wie jak to jest gdy zdradza się swoją połówkę.